Ετικέτες

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Guardian: Μη φοβάστε, η αληθινή Ελλάδα είναι ακόμα εδώ

Η βρετανική εφημερίδα στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό

«Παρά την οικονομική καταιγίδα, ο ήλιος λάμπει ακόμα στην Ελλάδα και οι ταβερνούλες, οι παραλίες, οι αρχαιολογικοί χώροι και οι αμπελώνες υπάρχουν ακόμα».


Τον ελληνικό τουρισμό στηρίζει έμπρακτα η βρετανική εφημερίδα Guardian με τρία δημοσιεύματα που εκθειάζουν... το Summer in Greece
«Μη φοβάστε, η αληθινή Ελλάδα είναι ακόμα εδώ», τιτλοφορεί το άρθρο της Guardian, με τον αρθρογράφο να δηλώνει περήφανα όπως ότι και αν συμβεί αυτό το καλοκαίρι θα επισκεφτεί την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά.

«Με τις φήμες για ενδεχόμενο Grexit να αγγίζουν τα όρια υστερίας, τώρα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να δείξετε αλληλεγγύη σε αυτό το πανέμορφο και συναρπαστικό μέρος», γράφει ο Kevin Rushby, ενθαρρύνοντας τους Βρετανούς να "ψηφίσουν" Ελλάδα και να αφήσουν τον οβολό τους στη χώρα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.

Ο Kevin Rushby έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος θα περάσει τις διακοπές του στη χώρα μας για τους ίδιους ακριβώς λόγους που το έκανε και στο παρελθόν: «το θαλασσινό αεράκι, τα ίχνη της αρχαίας κληρονομιάς και ο απλός αλλά γοητευτικός τρόπος ζωής των Ελλήνων».

Ωστόσο, το παραπάνω άρθρο δεν είναι η μοναδική «δήλωση υποστήριξης» του ελληνικού τουρισμού εκ μέρους της βρετανικής εφημερίδας. Οι Βρετανοί έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για τα ελληνικά νησιά σε έναν εκτενή οδηγό,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Γιατί να πάτε στην Ελλάδα και τι να κάνετε" αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές της Πελοποννήσου.

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Θέα από την Πελοπόννησο. Κρίση; Ποια κρίση;» το άρθρο επισημαίνει ότι οι επισκέπτες αυτής της υπέροχης περιοχής της Ελλάδας δεν έχουν πάρει είδηση από τα βάσανα της χώρας, γεγονός που οφείλεται στην ασύγκριτη φιλοξενία των ντόπιων.

Ο αρθρογράφος περιγράφει τις μαγευτικές εμπειρίες που έζησε με την οικογένειά του όταν ταξίδεψε στην Πελοπόννησο στις αρχές Ιουλίου, την περίοδο που η χώρα συγκλονιζόταν από τις δραματικές συνέπειες του δημοψηφίσματος.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου