Ετικέτες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Οι έλληνες της διασποράς στέλνουν τρόφιμα σε συγγενείς και φίλους μέσω internet

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί η πρώτη σελίδα του Reuters σήμερα. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ παρουσιάζεται μία ελληνίδα η οποία πριν από πέντε χρόνια επέλεξε να μεταναστεύσει όπως και χιλιάδες άλλοι έλληνες με στόχο μία καλύτερη ζωή, στην Αυστραλία.


Η συγκεκριμένη ελληνίδα έχοντας την Αυστραλιανή υπηκοότητα από την πλευρά της μητέρας της, αν και αρχικά δυσκολεύτηκε κατάφερε να χτίσει με καλύτερες συνθήκες τη ζωή της.

Η μητέρα της αν και Αυστραλή πολίτης επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα και να ζήσει στη χώρα που αγάπησε ως δεύτερη πατρίδα.

Σήμερα με τις τράπεζες κλειστές και την οικονομική αβεβαιότητα να έχει κατακλείσει τα πάντα στη χώρα μας, η αυστραλιανή πολίτης που διαμένει στη χώρα μας δέχεται τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης τα οποί αγοράζει για λογαριασμό της η κόρη της από ελληνική αλυσίδα supermarket μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κα. Σκουφατόγλου στο Reuters, «η μητέρα μου με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τη μητέρα μου να βρει και χρήματα από τις κλειστές τράπεζες και μοιραία να αγοράσει τα απαραίτητα για την καθημερινότητά της. Την κάλεσα στο τηλέφωνο, μου είπε τι έχει ανάγκη και μέσω διαδικτύου προχώρησα σε παραγγελία σε μία ελληνική επιχείρηση που διαθέτει αγορές μέσω διαδικτύου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πλήρωσα με την αυστραλιανή μου κάρτα και ζήτησα τα προϊόντα να παραδοθούν στη διεύθυνση της μητέρας μου».

Η κα. Σκουφατόγλου στη συνέχεια της συνέντευξής της δήλωσε πως εύχεται η κατάσταση να αλλάξει σύντομα καθώς η μητέρα της παρά τις δυσκολίες αρνείται πεισματικά να γυρίσει έστω και για κάποιο διάστημα στην Αυστραλία.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου