Ετικέτες

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Εργασία, Δικαιώματα, Νεολαία στον καιρό των Μνημονίων. Αποστόλης Καψάλης (video)

H πρώτη ολόκληρη συνέντευξη που δημοσιεύουμε είναι του εργατολόγου κ. Αποστόλη Καψάλη. Είναι η συνέντευξη που μας ενέπνευσε περισσότερο. Μας μιλάει για τη νεολαία, τα προγράμματα voucher, το συνδικαλισμό και ένα επαναστατικό αύριο που πρέπει να προκύψει. Με συνεννόηση και συμφωνία μεταξύ των θεσμών της κοινωνίας μας. Δείτε την.
Ο Αποστόλης Καψάλης είναι Ερευνητής Εργασιακών Σχέσεων, πτυχιούχος νομικής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο εργατικό δίκαιο (Dea Droit Social, Université Robert Schuman de Strasbourg) και υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Θέμα: "Οι εργασιακές σχέσεις των μεταναστών στην Ελλάδα").

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν επιστημονικός συνεργάτης στον τομέα εργασιακών σχέσεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι δημοσιεύσεις του -άρθρα, έρευνες και μελέτες- αφορούν στα πεδία των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνικής πολιτικής, των διακρίσεων και της μεταναστευτικής πολιτικής.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Πηγή: Από το επίσημο Site του ντοκιμαντέρ Citizend

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου