Ετικέτες

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Warren Buffet αγόρασε το ελληνικό νησί «Άγιος Θωμάς»

Από κοινού με τον Alessandro Proto, στην τιμή των 15.000.000 ευρώ - Θα επενδύσουν σε ακίνητα με σκοπό την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής

Μετά το διάσημο ηθοποιό του Hollywood, Johnny Depp, που αγόρασε τη νήσο Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, άλλο ένα νησί της Ελλάδας πωλήθηκε σε πολυεκατομμυριούχους.


Σύμφωνα με την εταιρία ακινήτων Proto Organization Ltd ο Αμερικανός μεγιστάνας, Warren Buffet, και ο Ιταλός εκατομμυριούχος, Alessandro Proto, αγόρασαν το νησί του Αγίου Θωμά στον Κόλπο της Αίγινας. Η εξαγορά ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη με τους Buffet και Proto να δίνουν 15 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δυο μεγιστάνες, σύμφωνα με την εταιρεία, σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το νησί που έχει έκταση 1,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα επενδύοντας σε αυτό μέσω real estate.

Για τον Alessandro Proto, μάλιστα, που είναι μέτοχος των New York Times μαζί με τον Carlos Slim (σ.σ.: σύμφωνα με τις φήμες είναι ο άνθρωπος που αποτέλεσε την έμπνευση για τις "50 αποχρώσεις του γκρι") είναι η τρίτη κτηματομεσιτική συναλλαγή που επιχειρεί από κοινού με τον Warren Buffet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο Warren Buffet, μάλιστα, έχει δηλώσει πως: «Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και πολλοί άνθρωποι είναι έτοιμοι να επενδύσουν».

Να σημειώσουμε πως ο Άγιος Θωμάς είναι νησίδα του Αργοσαρωνικού. Βρίσκεται στα βόρεια του Σαρωνικού κόλπου, βορειοδυτικά της Αίγινας και ανήκει στο σύμπλεγμα των Διαπόριων Νήσων, ενώ Διοικητικά ανήκει στον δήμο Αίγινας.

Υπενθυμίζεται πως ο Johny Depp έδωσε 4,2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για εξετάσει από κοντά το νέο του απόκτημα.

Η Proto Organization Ltd, τέλος, είναι η ίδια εταιρεία που μεσολάβησε για την αγορά του νησιού «Gaia Sogia» (σ.σ.: πιθανότατα η νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος) από τους Angelina Jolie και Brad Pitt.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου