Ετικέτες

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

5 εναλλακτικές ταράτσες της Αθήνας

Με καλή μουσική, κινηματογραφικές προβολές και με μαγευτική θέα την Ακρόπολη


White noise
Ένας πολύ όμορφος και ξέγνοιαστος εναλλακτικός πολυχώρος που στεγάζεται σε μια δυόροφη μονοκατοικία και που κάθε καλοκαίρι ανοίγει την ταράτσα και προσκαλεί τον κόσμο από το πρωί για καφέ και χαλαρή διάθεση. Ο μεσημεριανός ήλιος δεν πρέπει να σας τρομάζει αφού πλέον τοποθετήθηκε τέντα για προστατεύει με την δροσερή σκιά της. Και το βράδυ η ατμόσφαιρα αλλάζει με μοναδικά indie rock parties που μένουν αξέχαστα.
Ευμολπιδών 20, Γκάζι

45 Μοίρες
Μερικές αξίες δεν πεθαίνουν ποτέ. Το πιο ροκ και ιστορικό στέκι στο Γκάζι ανοίγει κάθε καλοκαίρι την ταράτσα για τους φαν του κλασικού ροκ, της Harley Davidson και όχι μόνο. Με θέα την λαμπερή Ακρόπολη και τις κόκκινες καμινάδες-σήμα κατατεθέν της περιοχής να ξεχωρίζουν μαζεύει τον πιο ανεπιτήδευτο κόσμο της Αθήνας ενώ δεν πρέπει κάποιος να παραβλέψει τα υπέροχα κλασικά κοκτέιλ του.
Βουτάδων & Ιάκχου 18, Γκάζι


Bios
Η ταράτσα του Bios κάθε χρόνο ομορφαίνει και γίνεται ακόμη πιο ρομαντική με τις ξαπλώστρες της, τις τυπέροχες πρασινάδες της και τα κυάλια που σε φέρνουν πιο κοντά στην Ακρόπολη. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μόδα το παποτό, το γνωστό παγωτο-κοκτέιλ σε ξυλάκι που μπορείς να δοκιμάσεις σε απίθανες γεύσεις. Μπορείς να δεις ταινίες, να ακούσεις τις πιο φρέσκες μουσικές ή απλά να αράξεις και να απολαύσεις τα μεγάλα φεγγάρια του καλοκαιριού.
Πειραιώς 84, Γκάζι

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ταράτσα bar (Χοροστάσιο)
Το πιο indie νεοκλασικό της πόλης που έχει γράψει ιστορία με τα θρυλικά πάρτι του κάθε Πρωτομαγιά όταν αρχίσει και ζεσταίνει ο καιρός ανοίγει την καταπληκτική ταράτσα του. Με θέα το Λυκαβηττό για αλλαγή, ο χώρος σου θυμίζει beach bar με τις ομπρέλες και τους μεγάλπους πάγκους του. Διοργανώνει τις πιο εναλλακτικές βραδιές της πόλης όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν με την συνοδεία δροσιστικών κοκτέιλ και καλή alternative μουσικής. Κάθε Δευτέρα κλειστά.
Σκουλενίου 2, πλατεία Κλαυθμώνος


Υπερωκεάνιο
Βρίσκεται σε μια από τις παλιές στοές του Κέντρου, στην οδό Περικλέους που χρονολογείται από την δεκαετία του ’30. Αφού ανέβεις αρκετα σκαλιά μπροστά σου βλέπεις την πιο μπλε ταράτσα της Αθήνας και μοιάζει σαν να βρίσκεσαι πάνω σε ένα πλοίο. Δροσερά κοκτέιλ και μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές που μπορείς να πετύχεις όλο το χρόνο από πάρτι σε αφρικάνικους μέχρι μικρές συναυλίες και ηλεκτρονικά dj sets. Περικέλους 46, Σύνταγμα


Μεγάλα ή μικρά, καλοκαιρινά ή για όλο το χρόνο, σε ταράτσες ή σε πολυσύχναστους δρόμους, τα urban spots βρίσκονται παντού ανάμεσα μας, με άποψη, ταυτότητα και αυθεντική indie κουλτούρα. Αρκεί μία αναζήτηση και μία βόλτα για να ζήσεις την πόλη στα καλύτερα της.


Πηγή: lifo.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου