Ετικέτες

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ποια γυναικεία χαρακτηριστικά εξιτάρουν τους άντρες;

Οι γυναίκες πάντα έχουν έναν τρόπο να... τραβούν την προσοχή των αντρών. Δεν είναι πάντα σκόπιμο βέβαια αλλά είναι μια αλήθεια που οφείλουμε να την παραδεχτούμε.

Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι εκείνα τα σέξι χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα να γυρίσει και να σας ρίξει ένα δεύτερο βλέμμα π.χ στο δρόμο, να αισθάνεται ερωτευμένος με μια γυναίκα που γνώρισε πρόσφατα ή απλά να τα βρίσκει σέξι στη δική του γυναίκα;


Δεν χρειάζεται πραγματικά να επιδοθείτε σε αυτά που περιγράφουμε παρακάτω ή να έχετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Το σημαντικό είναι να είστε απλά ο εαυτός σας. Αλλά φυσικά εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να έχετε και μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας, τότε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω χαρακτηριστικά που εξιτάρουν τους άντρες. Το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε και σέξι μέσα σας.

Αυτοπεποίθηση
Οι άντρες θεωρούν πολύ σέξι τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε έναν άντρα καθώς και ο τρόπος που του μιλάτε φανερώνουν πολλά για την αυτοπεποίθησή σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε και το πολύ σοφό «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου μην περιμένεις από τους άλλους να σ’ αγαπήσουν!» Η συνεχής επιβεβαίωση κουράζει τους άντρες και τη θεωρούν και…αντισεξουαλική!

Ψηλά τακούνια
Τα ψηλά τακούνια έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα ποδιά να φαίνονται περισσότερο ελκυστικά, αλλά αυτό μάλλον δεν περιμένατε εμάς να σας το πούμε! Θα το έχετε διαπιστώσει και μόνες σας από τις εκδηλώσεις θαυμασμού κάθε φορά που περπατάτε στον δρόμο και φοράτε ψηλά τακούνια.

Η περιπετειώδης φύση σας
Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θα πει διασκέδαση και αρέσκονται σε…λίγη περιπέτεια.

Καμπύλες
Ένας άντρας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από μια γυναίκα που έχει καμπύλες και ξέρει πώς να τις αναδεικνύει. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη μελέτη οι καμπύλες στους γοφούς και στο στήθος πολύ συχνά, δε θεωρούνται μόνο σύμβολα αλλά και δείκτες της γυναικείας γονιμότητας.

Μυαλό
Αν είστε έξυπνη δείξτε το. Δεν χρειάζεται να δείξετε την βουβή πλευρά του εαυτού σας για να κερδίσετε έναν άντρα, αν και μεταξύ μας οι περισσότεροι άντρες φοβούνται και κομπλάρουν σήμερα με ένα κορίτσι που τα ξέρει όλα. Σε αυτή την περίπτωση έξυπνη είναι η γυναίκα που μπορεί να παριστάνει την χαζή την κατάλληλη στιγμή.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αίσθηση του χιούμορ
Δεν χρειάζεται να είστε ένας μικρός κλόουν για να αποδείξετε ότι έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αυτό που θέλουν οι άντρες είναι να γελάτε μόνο με τα δικά τους αστεία. Σε κάθε περίπτωση απλά απολαύστε τα μικρά πράγματα και δείξτε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή.

Μυστήριο
Οι μυστηριώδεις γυναίκες. Και οι άντρες πάντα γοητεύονται από τις γυναίκες που δεν μπορούν να «διαβαστούν» σαν να είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Οπότε μην αποκαλύπτετε τα πάντα για τον εαυτό σας εντελώς ξαφνικά σε έναν άντρα για να τον εντυπωσιάσετε πιο γρήγορα, επειδή απλά δεν θα λειτουργήσει.

Τα μαλλιά
Τα μαλλιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά σας στοιχεία, όταν αναφερόμαστε στο κεφάλαιο άντρες. Παίξτε με τα μαλλιά σας ή μπερδέψτε τα χέρια σας μέσα σε αυτά ή απλά μετακινείστε τα στον ένα ώμο και αποκαλύψτε το γυμνό λαιμό σας από την άλλη πλευρά κάνοντας οπτική επαφή με τον καλό σας.

Η παραγγελία ενός «αντρικού» ποτού
Οι άντρες θεωρούν ακαταμάχητα εκείνα τα χαριτωμένα κορίτσια που μπορούν και πίνουν ένα «αντρικό» ποτό και το κάνουν καλά. Το σίγουρο είναι ότι θα σας κοιτάζουν με δέος!

Το σημάδι από το μαγιό
Σημασία δεν έχει ποιος σας κοιτάζει στην παραλία αλλά ποιος είναι εκείνος που μπορεί να βλέπει το σημάδι από το μαγιό στο σώμα σας. Είναι μια μικρή έκπληξη για εκείνους που πάντα θα αγαπάνε. Ίσως γιατί έτσι κρατάνε μερικά σημεία του σώματός σας μόνο για εκείνους.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου