Ετικέτες

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ανησυχία ελληνίδας παρουσιάστριας για βίντεο με το "άτακτο" παρελθόν της

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο ελληνικό διαδίκτυο με μια ιστορία που κυκλοφορεί σχετικά με Ελληνίδα παρουσιάστρια που την «κυνηγούν» ροζ βίντεο του «άτακτου» παρελθόντος της.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, το κορίτσι τα τελευταία χρόνια κάνει άλματα στην ελληνική τηλεόραση, άλματα με τακτική, σχέδιο και την απαραίτητη ζουζουνιά.

Δυστυχώς όμως για εκείνη, όπως γράφεται, άλλου είδους άλματα που έκανε σε νεαρότερη ηλικία τα κατέγραφε σε βίντεο. Άλματα πιπεράτα και αρκετά σκανδαλιστικά.

Ωστόσο, επειδή πλέον τα δεδομένα στη ζωή της έχουν αλλάξει, η ταλαντούχα παρουσιάστρια προσπαθεί να σβήσει κάθε τι που τη συνδέει με το «παιχνιδιάρικο» παρελθόν της.

Μάλιστα, όπως γράφεται στο διαδίκτυο, έφτασε μέχρι το σημείο να βρει τον σύντροφο που είχε στο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και να τον ρωτήσει εάν το υλικό που είχε στα χέρια του από ένα τρίο, που έκανε τότε με φίλο τους, υπάρχει ακόμα. Συγκεκριμένα τον ρώτησε εάν είναι «ζωντανό» το αρχείο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο φίλοι που τη «μοιράστηκαν» τότε, σήμερα δικηγόροι και δεν κρύβουν την εμπειρία που είχαν όλοι παρέα.

Γράφεται μάλιστα ότι το βίντεο υπάρχει και το δείχνουν στους «μυημένους» της παρέας τους. Αυτά τα μαντάτα έφτασαν στα αφτιά της παρουσιάστριας, η οποία ανησυχεί μην δει κάποια στιγμή τον εαυτό της «πρωταγωνίστρια» σε κάποιο ροζ σάιτ στο διαδίκτυο. Και άντε να το μαζέψει μετά…

Πηγή: defencenet.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου