Ετικέτες

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η συγκινητική φωτογραφία που "λύγισε" το ίντερνετ!

Μια συγκινητική φωτογραφία με ένα νεαρό άνδρα που άφησε ξένο με ειδικές ανάγκες να κρατήσει το χέρι του σε λεωφορείο γεμάτο κόσμο επειδή φοβόταν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Godfrey Cuotto, 22χρονος φοιτητής, φωτογραφήθηκε να κάθεται δίπλα στον Robert σε έναν πολυσύχναστο λεωφορείο στο Οντάριο του Καναδά.


Ο Robert, που είναι κωφός και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, είναι αρκετά ανήσυχος όποτε μπαίνει σε λεωφορείο και λέγεται ότι χρειάζεται παρηγοριά μιας και δεν μπορεί χωρίς συντροφιά.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε μια σελίδα στο Facebook έγινε γρήγορα viral, με πολλά σχόλια όπως "τι όμορφο" και "πόσο γλυκό" . "Δεν ήξερα αν έπρεπε να δημοσιεύσω αυτή τη φωτογραφία, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν τον άνθρωπο που κάθισε δίπλα σε έναν κύριο με ειδικές ανάγκες και του επέτρεψε να κρατήσει το χέρι του και να βρει την άνεση σε ένα κατάμεστο λεωφορείο".

Ο Cuotto είπε ότι ήταν στον δρόμο για το σπίτι του, σε ένα γεμάτο λεωφορείο, όταν ο Robert τον πλησίασε, ζητώντας να του κρατήσει το χέρι. Και ενώ αρχικά νόμισε ότι έπεσε θύμα φάρσας, σύντομα κατάλαβε ότι ήταν αδύναμος και ήθελε λίγη στοργή. Ο νεαρός φοιτητής, λίγο αφότου δημοσιεύτηκε τη φωτογραφία, έλαβε μήνυμα στο Facebook από την οικογένεια του Robert που τον ευχαριστούσε για την πράξη του.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η φωτογραφία έχει κοινοποιηθεί πάνω 10.000 φορές, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον 22χρονο φοιτητή. "Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσένα!", σημείωσε κάποιος, ενώ άλλος έγραψε "αυτό είναι πραγματικά πολύ όμορφο".

Παρά την όλη αρνητικότητα που υπάρχει στον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι που με μικρές καθημερινές πράξεις δείχνουν την ανθρωπιά και τη δύναμη της αγάπης.


Πηγή: Dailymail

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου