Ετικέτες

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Πανικός στην αγορά: Σκάει φούσκα 2 δισ. ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων!

Γιατί μεγάλη ελληνική επιχείρηση είναι έτοιμη να καταρρεύσει; Έρχονται λουκέτα...




Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, μεγάλη επιχείρηση είναι πολύ κοντά στο να καταρρεύσει.

«Κανόνι» συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ αναμένεται να σκάσει σε πολύ μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της εταιρείας δεν έδωσε το ρεπορτάζ του καναλιού, όμως όπως αναφέρθηκε τα χρέη σε προμηθευτές έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές του συγκεκριμένου ομίλου.

Όπως ανέφεραν στο Mega παράγοντες της αγοράς, οι φόβοι και για άλλα “κανόνια” μεγάλων επιχειρήσεων μεγαλώνουν, με δεδομένο ότι από σήμερα παύει να ισχύει το μορατόριουμ για τις κατασχέσεις που είχε συμφωνηθεί λόγω της επιβολής των capital controls.

Η συγκεκριμένη, μάλιστα, περίπτωση χαρακτηρίστηκε ακόμη κι ως την ελληνική “Lehman Brothers”, αφού θα προκαλέσει ντόμινο σε πολλές μικρότερες επιχειρήσεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με αυτή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Υπενθυμίζεται ότι με τη λήξη ισχύος του μορατόριουμ από τη Δευτέρα, απελευθερώνονται οι κατασχέσεις σε ακίνητα, καταθέσεις και ενοίκια για υποχρεώσεις προς εφορίες και ταμεία, αλλά και μεταξύ των επιχειρήσεων σε ό,τι αφορά τις επιταγές.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, το ρεπορτάζ επιφυλάχθηκε για την εξέλιξη της πορείας της συγκεκριμένης εταιρίας καθώς και τις κινήσεις της στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: sportdog.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου