Ετικέτες

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Τι άλλο θα δούμε; Άγριο σeξ από αστυνομικούς μέσα σε περιπολικό την ώρα που λάμβαναν ειδοποίηση για ληστεία σε εξέλιξη!

Αντιμέτωποι με πειθαρχικές ποινές βρίσκονται δύο αστυνομικοί στην Αργεντινή, οι οποίοι βιντεοσκοπήθηκαν να κάνουν σεξ μέσα σε περιπολικό ενώ λάμβαναν ειδοποίηση για μια ληστεία σε εξέλιξη. Στο βίντεο από το περιστατικό, η γυναίκα φαίνεται να κάνει μια παύση καθώς ακούει την κλήση από τον ασύρματο για να κατευθυνθούν προς το σημείο της ληστείας, στη συνέχεια όμως βγάζει την μπλούζα του άνδρα συναδέλφου της.


Η έρευνα, όπως γράφει η Daily Mail, άρχισε όταν το οπτικό υλικό- τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο- οδήγησε στη συγκεκριμένη αστυνομικό και την αναγνώριση της ίδιας, από το σήμα της, και στη συνέχεια του εραστή της.
Είναι άγνωστο πώς δημοσιοποιήθηκε το βίντεο. Στο βίντεο φαίνεται πάντως η γυναίκα να βάζει το χέρι της πάνω στο κινητό του άνδρα, για να μην τραβήξει βίντει, μετά όμως του το επιτρέπει. Οι δύο αστυνομικοί εργάζονται στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Ασφαλείας της Σάντα Φε τόνισε πως έχει ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα που περιλαμβάνει την αποβολή και των δύο από το σώμα.
«Καταδικάζουμε αυτό το πολύ προσβλητικό για τους πολίτες αυτής της επαρχίας περιστατικό, με δεδομένο πως έχουμε να κάνουμε με δημόσιους υπαλλήλους σε ώρα υπηρεσίας, οι οποίοι θα έπρεπε να προστατεύουν τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: dovites

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου