Ετικέτες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Mήπως το σεξ σας είναι βαρετό; 5 κινήσεις για να γίνει και πάλι... απίστευτο

Εντάξει είναι λογικό έπειτα από ένα διάστημα σχέσης το σεξ σας να μην είναι όπως παλιά, δηλαδή απίστευτο και σχεδόν διαστημικό, μιας και όσο να πεις η βαρεμάρα μπαίνει στο προσκήνιο και η αναβλητικότητα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από όσο φανταζόσουν. Επειδή όμως εσύ θέλεις να κάνεις εκείνο το παλιό το καλό το σεξ, έχεις θορυβηθεί με αποτέλεσμα, να ψάχνεις τρόπους να φέρεις και πάλι το ενδιαφέρον στο κρεβάτι σου. Σταμάτα να προβληματίζεσαι λοιπόν και να σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου και παρακάτω σου έχω 5 κινήσεις ματ που αν τις κάνεις, θα δεις ξανά αστράκια να πέφτουν στο κατωσέντονό σου-και γιατί όχι και στο κουβερλί σου-.

1.Μην ξεχνάς το lingerie: A όλα κι όλα. Οι άντρες είναι οπτικά όντα και άρα πρώτα θα πρέπει να ευχαριστήσεις τα ματάκια του και στη συνέχεια τα υπόλοιπα μέρη του κορμιού του. Οπότε φίλη μου, το lingerie (aka δαντέλα, κορμάκια και ζαρτιέρες) είναι μονόδρομος. Βάλε και λίγο leather στη φάση σου-που είναι και θρησκεία-και αν μείνει ασυγκίνητος στείλε μας mail να του κάνουμε εξορκισμό.

2.Η μυρωδιά: Επίσης σημαντική λεπτομέρεια, ειδικά για τον άντρα, είναι η μυρωδιά. Όχι ότι εσύ τον θέλεις να ζέχνει, αλλά όσο να πεις ένα ωραίο και απαλό γαλάκτωμα κάνει τη διαφορά. Γενικά οι άντρες συγκρατούν πολύ πιο εύκολα μυρωδιές από ότι εμείς, οπότε δώσε ιδιαίτερη προσοχή και επένδυσε σε άκρως μεθυστικές και αποπλανητικές αισθήσεις.

3.Μπείτε μαζί στο μπάνιο:Σαφώς όχι για ούρηση αλλά για ένα ντους άντε και μία σαπουνάδα. Ζήτησέ του να σου τρίψει την πλατούλα, να σου κάνει λίγο μασαζάκι και φυσικά ανταπέδωσε και με το παραπάνω. Extra tip: Φρόντισε να έχεις κάνει μπάνιο πιο πριν γιατί δεν είναι και το καλύτερο να βγάλεις το κιλοτάκι σου και να του έρθει ντουβρουτζάς του ανθρώπου.

4.Η ώρα του dirty talking: Είναι πιο απλό από όσο πιστεύεις αν και αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους νιώθεις μία μικρή συστολή. Το μυστικό είναι απλό: Αυτό που σκέφτεσαι-και έχει σχέση με το σεξ φυσικά-πες το! Δε φαντάζεσαι πόσο... ανακουφισμένη θα νιώσεις. Κι εκείνος πόσο... αναστατωμένος.

5.Χόρεψε: Όχι καλαματιανό μηδέ και break dance. Εννοώ να του χορέψεις αισθησιακά, με στύλο ή και άνευ και φυσικά την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Προφανώς θα έχεις κάνει πρόβα κάποιες κινήσεις, για να ξέρεις και τι σου γίνεται, και προφανώς θα έχεις πιει και δύο σφηνάκια για να χαλαρώσεις. Απλά τα πράγματα.


Πηγή: queen.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου