Ετικέτες

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

5 Απίθανα Κολπάκια για το Αυτοκίνητο, που ελάχιστοι Οδηγοί Γνώριζαν μέχρι Σήμερα. Το τελευταίο σώζει Ζωές!

Οι περισσότεροι άνθρωποι, περνάνε πάρα πολλές ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους. Πολλοί, τα νοιώθουν σαν σπίτια τους και από την πολύ χρήση γεμίζουν με σκόνη, χώμα, ακόμα και ψίχουλα.


Δείτε 5 κόλπα, που υπόσχονται να μειώσουν το χάος που επικρατεί μέσα στο αυτοκίνητό σας και να σας διευκολύνουν:

Αυτοσχέδια ποτηροθήκη
Αν δεν έχετε ποτηροθήκη στο αυτοκίνητό σας, μια καλή ιδέα είναι να αφήσετε ένα ρολό κολλητικής ταινίας στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να το βάλετε στο κάθισμα του συνοδηγού σας και να τοποθετήσετε ένα επιπλέον κύπελλο μέσα.

Απομάκρυνση σκόνης
Τα γνωστά κουρέλια, δεν μπορούν να καθαρίσουν τα μικρά κενά μεταξύ των αεραγωγών. Αλλά ένα πινέλο σφουγγαράκι θα μπορούσε! Αυτά έχει το τέλειο μέγεθος και σχήμα, για να φτάσει στα ανοίγματα και να καθαρίσει τη σκόνη πολύ καλά.

Αυτοσχέδιο στήριγμα για GPS
Είναι επικίνδυνο να κρατάτε το κινητό στα χέρια, την ώρα που οδηγείτε. Αντί να πάτε να αγοράσετε μια ειδική θήκη για να το στηρίζεται, μπορείτε να φτιάξετε μία δωρεάν!
Βάλτε ένα λαστιχάκι στον αεραγωγό σας και χρησιμοποιήσετε ένα στυλό για βρόχο, έτσι ώστε να προεξέχει στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια, μπορείτε να στερεώσετε το τηλέφωνό σας εκεί. Αυτό θα κρατήσει το τηλέφωνό σας στη θέση του και τα χέρια σας μακριά από το τηλέφωνό σας!

Καθαρά παράθυρα
Το μόνο που θα χρειαστείτε για να απομακρύνετε την υγρασία από τα παράθυρά σας, είναι ένα ζευγάρι κάλτσες και λίγη άμμο υγιεινής για τα κατοικίδια. (Αυτή η άμμος, έχει σχεδιαστεί για να απορροφά την υγρασία.)
Πάρτε ένα παλιό ζευγάρι κάλτσες, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τρύπες σε αυτές! Γεμίστε τες με την άμμο και τοποθετήσετε τες στο αυτοκίνητό σας, για να απορροφήσουν την εσωτερική υγρασία.

Λαδώστε τη ζώνη ασφαλείας
Εάν η ζώνη του αυτοκινήτου σας είναι σκληρή και πολλές φορές κολλάει όταν πάτε να την κλειδώσετε, ρίξτε λίγο σπρέι από βερνίκι πολλαπλών χρήσεων στο σημείο που την τραβάτε. Στη συνέχεια, σκουπίστε την περίσσεια με ένα πανί. Αυτό βοηθά στη μείωση της τριβής, η οποία είναι συχνά το πρόβλημα που επιβραδύνει τη ζώνη.

Δείτε όλα τα κόλπα αναλυτικά στο ακόλουθο βίντεο:


Πηγή: missousouro

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου