Ετικέτες

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Στο σεξ (και τα τσίπουρα) την ποικιλία την απολαμβάνουν τουλάχιστον δύο

Έξι τίμιες συμβουλές για να μην βαρεθείς στο κρεβάτι.
Tο σεξ είναι μετρημένα κουκιά, που έλεγε και η γιαγιά μου. Όχι δεν μιλούσε η γιαγιά μου για το σεξ, για τους σωστούς και καθαρούς υπολογισμούς μιλούσε. Άρα, τι χρειάζεται να ξέρεις; Τις βασικές κινήσεις (μέσα-έξω ή πάνω -κάτω) και τέλος!


Βέβαια, επειδή δεν είμαστε σαν τα υπόλοιπα ζώα του πλανήτη, το σεξ είναι απόλαυση και ευχαρίστηση. Επομένως, πρέπει να ενημερωνόμαστε και να ανανεώνουμε το ρεπερτόριο μας στο κρεβάτι –ή όπου αλλού θέλουμε τέλος πάντων- προκειμένου να μην βαριόμαστε και να μην χαμένα όλα αυτά τα νέα trends που βλέπουν το φως του μάταιου τούτου κόσμου.

Ας δούμε τι μπορείς να κάνεις εσύ ώστε να χαρείς την ποικιλία στο κρεβάτι σου. Σε έχω κόψει, εξάλλου, δεν σου αρέσουν τα ίδια και τα ίδια –και πολύ καλά κάνεις. Οι αλλαγές, οι δοκιμές και οι πειραματισμοί είναι ο βασιλικός δρόμος για να μη βαρεθεί ποτέ καμιά μαζί σου. Διότι ακόμα και αν δεν στο πει ρητά, δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα ενθουσιαστεί μπροστά σε νέες εμπειρίες.

Αφού μιλάμε για ποικιλία, μιλάμε και για kinky sex και πιο συγκεκριμένα για κάποια πραγματάκια και κινήσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα το προσωπικό σου level up (και μαζί με το δικό σου, θα έρθει και το δικό της).


1. Αν δεν είσαι καλός στα λόγια, προσπάθησε να γίνεις
Εν αρχήν ην ο λόγος. Όπως δικό σας παράπονο είναι ότι δεν μιλάμε και δεν ξέρετε τι μας αρέσει, έτσι και εμείς θέλουμε καθοδήγηση και κυρίως… εκμυστήρευση. Πες μας όσα θες να μας κάνεις. Και πες τα με το όνομα τους. Ναι, συνήθως εμείς είμαστε οι σεμνότυφες και οι μη μου άπτου, όμως ακόμα και αν είμαστε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τα ακούμε.

Σε όλο αυτά, παίζουν ρόλο τα πάντα: από το τι θα πεις μέχρι πώς θα το πεις και κυρίως πότε θα το πεις. Ειδικά το timing, μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη βραδιά. Ξέρεις πόσοι έμειναν στα κρύα του λουτρού ή να κοιτάζουν αμήχανα τη γυναίκα που είχαν μπροστά τους, επειδή είπαν αυτό που έπρεπε τη στιγμή όμως που δεν έπρεπε. Σε περίπτωση που είσαι εντελώς αρχάριος, και μόνο που θα εξωτερικεύσεις αυτά που σκέφτεσαι, είναι μια σημαντική πρόοδος, θα έλεγα! Εύγε.

2. Κοίτα ψηλά στον ουρανό, Μπάτμαν
Στο σημείο αυτό να σε ενημερώσω ότι εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε το role play. Ίσως γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να γίνουμε κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε, προφανώς λόγω προσωπικής συστολής και σεμνοτυφίας. Έχεις λοιπόν τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα αμφιέσεων και ρόλων, ανάλογα τα γούστα και τις διαθέσεις. Top στις προτιμήσεις είναι η διευθύντρια (για τις στενές φούστες και τις ζαρτιέρες που κρύβονται κάτω από αυτές) και ο υπάλληλος, ο δάσκαλος και η μαθήτρια (all time classic) ενώ οι πιο extreme και fit προτιμούν του ντουέτο «πυροσβέστης και το θύμα».

3. Ξένοι για μία νύχτα (και δύο και τρεις)
Υπάρχουν μερικές από εμάς που τρελαίνονται να σου κλείνουν ραντεβού σε ένα μπαρ και να το παίζετε άγνωστοι και να φλερτάρετε σαν ήταν η πρώτη φορά. Πίνετε και καταλήγετε να κάνετε σεξ είτε στο αυτοκίνητο είτε σε κάποιο ξενοδοχείο –όχι στο σπίτι πάντως. Ναι, είναι κάπως αμήχανο όλο αυτό, αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσεις σαν το έσχατο μέσο για να αναστήσεις την σεξουαλική ζωή σε μια σχέση σου. Αντίθετα, θα το αξιοποιήσεις για να κάνεις πιο πικάντική την (έτσι και αλλιώς καλή) ερωτική σας ζωή. Εκπλήρωσε, λοιπόν, τη δική της επιθυμία, πριν καν στην εκφράσει.

4. Δύο έργα σεξ
Εδώ μιλάμε μόνο για ποιότητα, δηλαδή για πορνό. Έχεις λοιπόν μία τσόντα την οποία έχεις πολύ ψηλά, αγαπάς και κάθε φορά που τη βλέπεις νιώθεις το λιγότερο επιβήτορας; Ήρθε η ώρα να τη δεις μαζί της –χωρίς το ποπ κορν, εκτός αν έχει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στη φαντασίωσή σου, οπότε πάσο. Θα δυσανασχετήσει, αλλά αν έχει πειστεί θα κάτσει να δει έστω και λίγο. Ε, δεν χρειάζεται και κάτι περισσότερο από λίγο. Δεν θα κάνετε ανάλυση του έργου, μία σπίθα να δανειστείτε ήταν το ζητούμενο.

5. Η ώρα της ενδοσκόπησης
Τι κι αν την έχεις μπροστά σου γυμνή -ή έστω με το δαντελωτά εσώρουχα- και είναι έτοιμη για όλα; Εσύ ζήτα της να αυτοϊκανοποιηθεί μπροστά σου και κάνε ταυτόχρονα και εσύ το ίδιο. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου θα συναντήσεις λίγη παραπάνω δυσκολία διότι για εμάς αυτά είναι προσωπικές υποθέσεις. Όταν όμως εσύ της εξηγήσεις πόσο σου αρέσει και πόσο σε διεγείρει, θα της αλλάξεις γνώμη μέχρι να πεις… δάχτυλο.

6. Η Ντέμυ Μουρ ζει στους Αμπελοκήπους
Και ολοκληρώνουμε με το πιο κλασικό όλων, το στριπτίζ. Το εντελώς πριβέ στριπτίζ όλοι οι άνδρες το ονειρεύονται, πολλές γυναίκες θέλουν να το κάνουν και ελάχιστες το τολμούν. Αυτό δεν πρόκειται να το πετύχεις με μπλα-μπλα και επιχειρήματα. Καλό είναι να ξέρει ότι σου αρέσει, αλλά αν δεν παίξει αλκοόλ και σωστή ατμόσφαιρα, μην περιμένεις θαύματα.

Αν έχεις αυτά, στη συνέχεια δεν χρειάζονται πολλά: εσύ, μια καρέκλα και το πιο σέξι βλέμμα που μπορείς να δώσεις σε μια γυναίκα. Είναι πολύ πιθανό να παραπατήσει, να πέσει και, τέλος το πιαστράκι του σουτιέν να σκαλώσει στα μαλλιά της. Η ουσία είναι όμως ότι της το ζήτησες και εκείνη το έκανε… Κατά κάποιο τρόπο!

Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για την πιο αγνή και άδολη μορφή κοινοκτημοσύνης, το τρίο. Προς το παρόν, τελειοποίησε τα παραπάνω για να περάσεις μετά στην τάξη των προχωρημένων.

Πηγή: ratpack

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου