Ετικέτες

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Τρόμος στη showbiz: Πάνω από 20 σελέμπριτις στα όργια γνωστής τραγουδίστριας...

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει η Melanie B από τις Spice Girls για την προσωπική της ζωή, με αφορμή το δύσκολο διαζύγιό της. Οπως φαίνεται, όμως, οι αποκαλύψεις αυτές παίρνουν και άλλους στη φόρα.


Ετσι, αφού μάθαμε ότι ο σύζυγός της την απατούσε με την νταντά, πληροφορηθήκαμε και ότι ο σύζυγός της την υποχρέωνε να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια με άλλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την αίτηση της ποπ τραγουδίστριας για περιοριστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της, ο Στίβεν Μπελαφόντε συνήθιζε να ασκεί σωματική βία επάνω της, αλλά και να την αναγκάζει να συμμετέχει σε τρίο με άλλες γυναίκες.


Ο αριθμός των γυναικών που υπολογίζεται ότι συνευρέθηκε με το ζευγάρι στα 10 χρόνια του γάμου του υπολογίζεται ότι φτάνει τις 20, ενώ τουλάχιστον τέσσερις από αυτέ έχουν σπεύσει να προστατευτούν νομικά, καθώς φοβούνται πως οι ιδιωτικές τους στιγμές μπορεί να διαρρεύσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, κάποιες από αυτές τις 20 γυναίκες είναι πολύ διάσημες, ενώ μία από αυτές φαίνεται πως είναι γνωστή παρουσιάστρια αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος.

Όπως προκύπτει από δηλώσεις της ίδιας της Melanie B στο δικαστήριο, η ίδια εκβιαζόταν συστηματικά από τον σύζυγο της, ο οποίος προκειμένου να μην τον αφήσει την απειλούσε πως θα διέρρεε στα ΜΜΕ τις ιδιωτικές τους στιγμές.

Πηγή: usay

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου