Ετικέτες

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Οι καλύτερες ατάκες πεσίματος που έχουν ακουστεί σε bar

Αυτό το άρθρο είναι για σένα δροσερέ ή λιγότερο δροσερέ γυπαετέ μας. Το καλοκαίρι έφτασε (sic) και η διάθεση για φλερτ κατά τις βραδινές -αλλά όχι μόνο- περιπολίες σου στα bar της πόλης είναι πιο έντονη από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, με χιλιάδες κοράσια -λαϊκά και μη- να αναμένουν κι αυτές να ακούσουν μια έξυπνη ατάκα που θα τους κάνει έρωτα στο μυαλό.


Ρωτήσαμε λοιπόν μερικά barμάνια να μας πουν τις πιο cool και αποτελεσματικές ατάκες που έχουν ακούσει έμπροσθεν της μπάρας τους. Και ιδού τι μας είπαν:

«Τύπος μπαίνει στο μαγαζί και κάθεται μόνος του μπάρα. Δίπλα του δυο κορίτσια απολαμβάνουν τα αφρώδες κρασί τους συζητώντας χαλαρά. Τότε απευθύνεται στη μία από αυτές: Γεια σου, είμαι ο Γιάννης και θα σε κεράσω όσα ποτά θέλεις μέχρι να αρχίσεις να με βρίσκεις όμορφο. Παραδόξως, αυτή γέλασε και αυτός την ρώτησε τι θα ήθελε να πιει. Τον εξέτασε με τα μάτια της από πάνω μέχρι κάτω -ήταν ωραίο παιδί- αλλά η απάντησή της ήταν επική: Το αγαπημένο μου ποτό είναι νερό, αλλά μπορείς να καθίσεις μαζί μας. Στο τέλος έφυγαν και οι τρεις μαζί. Δεν ξέρω που πήγαν και τι έκαναν αλλά περνούσαν ωραία».

«Μπορώ να αφήσω λίγο το παλτό μου σε εσάς γιατί πρέπει να βγω λίγο έξω να μιλήσω στο τηλέφωνο, ρώτησε ο ευπαρουσίαστος νεαρός την παρέα κοριτσιών. Το παλτό του πρέπει να κόστιζε γύρω στα €1.500 και αυτό το καταλάβαινες εύκολα. Όπως το κατάλαβαν και τα κορίτσια με τα οποία συνομιλούσε όλο το υπόλοιπο βράδυ».



Πηγή: askmen

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου