Ετικέτες

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ένα χρόνο ενημέρωσης έκλεισαν οι Infostires!

Σήμερα κλείσαμε κιόλας έναν χρόνο λειτουργίας ως blog και σας ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε! Για να μιλήσουμε με νούμερα για, έως τώρα είχαμε πάνω από 450.000 επισκέψεις, ενώ σήμερα φτάσαμε και τις 9.000 δημοσιευμένες αναρτήσεις.


Ελπίζουμε με το καλό να είμαστε εδώ του χρόνου και εμείς και εσείς, γιορτάζοντας το δεύτερο έτος λειτουργία μας, με την ευχή να έχουμε αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και ακόμα περισσότεροι αναγνώστες να εμπιστεύεστε τους Infostires για την ενημέρωσή σας.

Μάλιστα με χαρά θα θέλαμε να λάβουμε e-mail σας με παρατηρήσεις, σχόλια, παράπονα και γενικά με οτιδήποτε κρίνετε εσείς ότι πρέπει να αλλάξουμε, να εντείνουμε ή να προσπαθήσουμε. Το μέιλ μας είναι infostires.infostires@gmail.com. Εκεί φυσικά εκτός από τη γνώμη σας μπορείτε να μας στείλετε μια είδηση ή ένα γεγονός που κρίνετε ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Φυσικά θα δεχθούμε με χαρά και αιτήσεις όποιον ή όποια θέλει να γίνει μόνιμος αρθρογράφος σε εμάς!

Αν λοιπόν και εσένα σου αρέσει η προσπάθεια μας κάνε ένα Like στη σελίδα μας στο facebook και γίνε μέλος του blog μας, με λίγα λόγια, πολύ εύκολα γίνε και εσύ ένας Infostiras ;)

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο: