Για να γλύφεις τα δάχτυλά σου...
Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να μην το απολαμβάνεις (εσύ και η παρέα σου)
συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!
-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός
-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα. Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό. Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!
Πηγή: mychannel.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου