Ετικέτες

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τι θέλει ο Σαββίδης από τους Αλαφούζο και Μελισσανίδη



Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και οι συναντήσεις τους



Το διαφορετικό πλαίσιο βάσει του οποίου επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης να πορευτεί στο εξής το ελληνικό ποδόσφαιρο, ισχυριζόμενος ότι επιθυμεί να ακολουθηθεί από όλους ένας δρόμος διαφάνειας, ισονομίας και σωστής προβολής του αθλήματος, τον ωθεί σε πρωτοβουλίες αναζήτησης προσώπων που θα διέπονται από την ίδια φιλοσοφία και πρωτίστως θα εμπνέονται από τον ίδιο στόχο.

Το μήνυμα που ο ιδιοκτήτης της ομάδας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θέλει να περάσει είναι «να κάνουμε το ποδόσφαιρό μας καλύτερο, πιο εμπορικό και ελκυστικό». Και ασφαλώς για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πειστεί ο κόσμος (με τις διαχρονικές αμφιβολίες του οι οποίες σε σημαντικό βαθμό τον έχουν οδηγήσει στο να γυρίσει την πλάτη του στο εγχώριο ποδόσφαιρο) ότι οι τίτλοι κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και δεν κανονίζονται έξω από αυτά.

Η συνάντησή του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν η πρώτη και πιθανότατα δεν θα είναι και η τελευταία. Ασφαλώς και κανονίστηκε λόγω της επίσκεψης του ΠΑΟ στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, αν δεν υπήρχε σύγκλιση απόψεων σε πολλά θέματα που πρέπει να αλλάξουν στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, οι δυο τους δεν θα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν για περίπου δύο ώρες.

Μία ημέρα νωρίτερα ο κ. Σαββίδης είχε τετ-α-τετ και με τον επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί ως προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το «Μακεδονία Παλλάς», όπου συνέφαγε με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ συζητώντας για όλα αυτά που θα πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο (ασχέτως του πότε η Ενωση θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Βήματος», αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για τα εγχώρια δρώμενα της μπάλας καθώς είχαν προηγηθεί ακόμη δύο επί αθηναϊκού εδάφους.



συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ως σήμερα οι μυστικοί διάλογοι των επικεφαλής του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού (ανάλογη συζήτηση έχει γίνει και μεταξύ των κκ. Μελισσανίδη και Αλαφούζου) δεν έχουν χωρέσει κάτω από την ίδια επικοινωνιακή ομπρέλα, ωστόσο το γεγονός ότι αναζητούν τον τρόπο για τη σύσταση ενός κοινού μετώπου των τριών είναι πασιφανές.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ουδείς εκ των προαναφερθέντων έχει τη διάθεση ή την επιθυμία για συνδιαλλαγή σε επίπεδο προβληματισμού για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ασφαλώς το ίδιο ισχύει και από την άλλη πλευρά. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: tovima.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου