Ετικέτες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Fast & Furious 7: Τι θα συμβεί τελικά με το ρόλο του Paul Walker;


Η είδηση του θανάτου του Paul Walker σε τροχαίο ατύχημα έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων και σκόρπισε συγκίνηση σε όλον τον κόσμο. O αδικοχαμένος ηθοποιός είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας «The Fast & The Furious 7» τα οποία έχουν ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ.

Τι θα γίνει λοιπόν;



Φήμες θέλουν την εταιρεία παραγωγής να «αποσύρει» από την ταινία τον ρόλο του Brian O'Conner που υποδυόταν στις προηγούμενες ταινίες ο Walker, μία επιλογή που φαίνεται μάλλον προτιμότερη από την αντικατάστασή του ή το στήσιμο του κινηματογραφικού θανάτου του.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων!

-> Εκμεταλλευτείτε τις γιορτές & θυμίσετε στους πελάτες σας την παρουσία και τις προσφορές σας! Πακέτα μαζικής αποστολής sms από 2 λεπτά/sms. Με κάθε πακέτο ΔΩΡΕΑΝ αποστολή 1000 e-mail με αναλυτικά στατιστικά & κουπόνι Google AdWords 75€. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Μέχρι στιγμής, η Universal δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος. To μονο σίγουρο είναι ότι στο «The Fast & The Furious 7» θα εμφανίζεται ο Τζέισον Στέιθαμ, γεγονός που έχει ενθουσιάσει τους φίλους της ταινίας.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου