Ετικέτες

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Εφαρμογή του Twitter υπολογίζει την αξία σου σε χρήματα!


Υπάρχουν μια σειρά από εφαρμογές που ικανοποιούν την επιθυμία των ανθρώπων, για να μάθουν ποια θα ήταν η αξία τους, αν η χρήση των κοινωνικών δικτύων, μετρούνταν σε χρήματα.



Πλέον το Twitter διαθέτει μια εφαρμογή με την ονομασία ''Twitter Value'' (How much are you worth?), η οποία εκτιμά και υπολογιζει ποιά είναι η ''εικονική'' αξία του κάθε ανθρώπου που χρησιμοποιεί τον δημοφιλή αυτόν κοινωνικό ιστότοπο (σε δολάρια).


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Οι αλγόριθμοι που βρίσκονται πίσω από αυτούς τους υπολογισμούς, μετράνε τις ημέρες που χρησιμοποιούμε το twitter, πότε εγραφήκαμε, πόσους ακολουθούμε και πόσοι μας ακολουθούν, αλλά και πόσες δημοσιεύσεις κάνουμε μέσα από αυτό.

Αν καποιος λοιπόν θέλει να αποκτήσει ''μεγαλύτερη αξία'' μέσα στο twitter, θα πρέπει πολύ απλά να... το χρησιμοποιεί περισσότερο!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου