Ετικέτες

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ξέχνα το κρεβάτι: 5 κόλπα για τέλειο σεξ στο ντους!

Βλέπεις την μπανιέρα ή την ντουζιέρα ως τον χώρο που πλένεις το κορμί σου; Κι, όμως, μπορεί να γίνει και ο χώρος που θα βάλεις «φωτιά» στο πάθος σου!

Το star.gr σου παρουσιάζει πέντε κόλπα για τέλειο σεξ στο ντους:


1. Το προκαταρκτικό του αφρόλουτρου

Διάλεξε ένα αφρόλουτρο με ωραία αλλά όχι πολύ έντονη μυρωδιά. Όσο εσύ και ο/η σύντροφός σου είστε γυμνοί στη μπανιέρα/ ντουζιέρα, βάλε λίγη ποσότητα αφρόλουτρου σε δύο σφουγγάρια κι αρχίστε να τρίβετε ο ένας τον άλλον με απαλές κυκλικές κινήσεις!


2. Υποβρύχιες αποστολές

Αν έχεις μπανιέρα, μην παραλείψεις να την γεμίσεις και να κάνεις το ερωτικό παιχνίδι κάτω από τις μπουρμπουλήθρες!


3. Βρέξου και… οργίασε

Ένα ωραίο tip για να «ανάψει» η φαντασία του/ της συντρόφου σου είναι να φορέσεις στενό φανελάκι και εσώρουχο, σε λευκό ή μαύρο χρώμα και να… βραχείς, αφήνοντας σημεία όπως οι θηλές ή το γεννητικό σου όργανο να διαγράφονται κολλημένα στα ρούχα!

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

4. Το παπάκι πάει στην ποταμιά

Αν «κολλάς» να χρησιμοποιήσεις σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια, η μπανιέρα/ ντουζιέρα είναι ο χώρος που θα σε κάνει να ξεχάσεις τις αναστολές: χρησιμοποίησε το sex toy της επιλογής σου πάνω σου και άσε τον καλό σου να… κοιτάει ή κάλεσέ τον να το χρησιμοποιήσει εκείνος στο κορμί σου!


5. Ο καλός ο… σκύλος τα αλέθει όλα

Η μπανιέρα και η ντουζιέρα κάνουν την διαφορά στη στάση: ξέχνα το «κλασσικό» ξαπλωτό και διάλεξε doggy style (ακουμπώντας όρθιοι στον τοίχο ή γονατιστοί κάτω). Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποθέωση, είναι να τρέχει πάνω σας το νερό…

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου