Ετικέτες

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πώς να κάνεις σεξ το Καλοκαίρι χωρίς να «κολλήσεις» το παραμικρό!

Μέσα στο νερό, στην αμμουδιά, σε μία αιώρα, μέσα σε βάρκα ή σκηνή… όποια κι αν είναι η σεξουαλική σου φαντασίωση για το Καλοκαίρι, μπορείς να «κολλήσεις» μύκητες στη στιγμή. Το star.gr μάζεψε συμβουλές για να κάνεις το καλοκαιρινό σεξ άκρως ασφαλές!


Εκ φύσεως, οι γυναίκες είναι περισσότερο επιρρεπείς σε μικρόβια και ιούς. Aυτό οφείλεται στις συνθήκες υγρασίας του κόλπου, οι οποίες είναι κατάλληλες για την ανάπτυξη μικροβίων (π.χ. κολοβακτηριδίων). Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως οι άνδρες είναι ανθεκτικοί και δεν νοσούν (π.χ. αφροδίσια νοσήματα).

Ο σίγουρος τρόπος για να αποφύγεις τις «κακοτοπιές», είτε με τον/ την σύντροφό σου, είτε σε one night stand, είναι το προφυλακτικό. ΒΑΣΙΚΟ: αν και τα προφυλακτικά θεωρούνται συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό, δε θα πρέπει να βυθίζονται στο νερό! Άρα; Σεξ μέσα στο νερό δεν γίνεται με προφυλακτικό, οπότε… απόφυγέ το!

Βασικό είναι να τηρείς τους κανόνες καθαριότητας, ώστε να μην προσβληθείς από κάποια δερματική μόλυνση ή λοίμωξη. Aν ουρήσεις μετά τη σεξουαλική επαφή και πλυθείς με άφθονο νερό, τα μικρόβια που πιθανώς μεταδόθηκαν από τον ένα σύντροφο στον άλλον απομακρύνονται. .

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αντισηπτικά, ωστόσο, να έχεις υπόψη ότι διαταράσσουν την ισορροπία της χλωρίδας και του άνδρα και της γυναίκας.

Αν κάνεις σεξ σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση σε νερό, έχε μαζί σου υγρά μαντιλάκια, με τα οποία θα καθαριστείς, πάντα, βέβαια, εξωτερικά.

Αν κάνεις σεξ στην παραλία ή σε σκηνή, φρόντισε να υπάρχουν απλωμένα μία καθαρή πετσέτα ή καθαρά σεντόνια.

Τέλος, αν το σεξ έγινε ενόσω ήσουν με το μαγιό, φρόντισε όταν το φορέσεις ξανά να είναι στεγνό! Όταν αφήνεις το μαγιό να στεγνώνει πάνω σου, είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα, βοηθάς τους μύκητες να αναπτυχθούν

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου