Ετικέτες

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Για να τελειώνει το θέμα στο αν υπάρχουν εξωγήινοι και ότι τάχα ψάχνουν! βίντεο γροθιά στο στομάχι!

Καλά πόσο ηλίθιοι ειναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι σε όλο το σύμπαν; δεν υπάρχουν εξωγήινοι υπάρχει μόνο ο άνθρωπος !

η πλύση εγκεφάλου κρατάει πολλά χρονιά από τα σχολειά ακόμα. ο άνθρωπος που θεωρείται μορφωμένος του σήμερα δεν έχει διάφορα από αυτούς που ζούσαν πριν 2000 χρονιά!


δεν σε κάνουν τα πτυχία έξυπνο!
εγώ δεν έχω βγάλει κάποια σχολή άλλα μπορώ να πω ότι έχω πιο πολύ μυαλό από κάποιον που έχει 5 πτυχία! και αυτό γιατί σε σχόλες σου μαθαίνουν μόνο αυτά που θέλουν και όπως τα θέλουν, δύστυχος για κάποιους το εκπαιδευτικό σύστημα δημιουργεί πρόβατα και τίποτα άλλο, βλέπε σχόλες ιατρικής πχ τους μαθαίνουν πως να ταΐζουν το κόσμο φάρμακα σε ασθένειες με στόχο κέρδος τον εταιριών !και μόνο.

παράδειγμα 2 ρώτησα ανθρώπους που έχουν ανώτερη εκπαίδευση! κάτι πολύ απλό έτσι σαν προσωπική ερευνά,,,,και δεν χρειάζεται να έχεις σπουδάσει κάτι για να το ξέρεις,δεν σε κάνουν τα πτυχία έξυπνο! ειναι σαν λες πως να μάθεις άπλα πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουν με βάση απλής λογικής,,και αδυνατούσαν να απαντήσουν η οι απαντήσεις που έδιναν ήταν ενός παιδιού νηπιαγωγείου!!!

χρειάζεται να έχεις σπουδάσει κάτι για να το ξέρεις
η ερώτηση: τι ειναι τα άστρα που βλέπεις την νύχτα στο ουρανό;

απαντήσεις :
πλανήτες που αντανακλούν το φως του ηλίου! τους μονούς πλανήτες αν το λες έτσι που γίνεται αυτό ειναι το φεγγάρι και η Αφροδίτη η έστω ότι ειναι κοντά στην γη, στον ουρανό ειναι αμέτρητα άστρα! όμως
πέτρες! με φως από τον ήλιο ! ουδέν σχόλιο!
άι παράτα μας! κλασικό κίνηση κάποιου για να μην κουράσει τον εγκέφαλο του! που ετσι και αλλιώς ειναι ετσι φτιαγμένος να απορρίπτει κάτι που του ειναι άγνωστο, (το ίδιο ειναι όλοι αυτοί που λένε συνωμοσίες όλα ... βλακείες κτλ, ότι δεν τους έμαθαν στα κέντρα χειραγώγησης σχολειά,)

ειναι φανερό ότι ο μέσος άνθρωπος όχι μόνο δεν θεωρείται μορφωμένος άλλα ειναι σαν να εκτελεί και να ξέρει μόνο ότι του πασάρουν,

μόνο και μόνο να πιάσεις να ρωτήσεις τι ξέρουν σημερα κάποιοι που μόλις έβγαλαν σχόλες φτάνει, τους έμαθαν μόνο ανάλογα αυτό που σπούδασαν μέχρι εκεί,στα άλλα όλα ειναι στόκοι, δεύτερο ακόμα και ο πιο βλάκας σημερα έχει πτυχίο! αυτό από μόνο του τα λέει όλα, πιστεύει στο παραμύθι περί εξέλιξης του Δαρβίνου κτλ κτλ.

ειναι φανερό ότι ο μέσος άνθρωπος όχι μόνο δεν θεωρείται μορφωμένος άλλα ειναι σαν να εκτελεί και να ξέρει μόνο ότι του πασάρουν,
η ανθρωπότητα ειναι ένα μάτσο πρόβατα και τίποτα άλλο. όλο αυτό το σύστημα στην γη ειναι τραγικά λάθος! για να μην πω για της θρησκείες και ξινίσουν τα μούτρα τους κάποιοι!

τι να πει κάνεις που έχουν τεχνολογία σημερα και δεν ξέρουν καν ούτε άπλα πραγματάκια πως δουλεύουν!

η μέρα που ανέφερε ο Αϊνστάιν έχει φτάσει: "Ο κόσμος θα έχει μία γενιά από ηλίθιους"

Στηρίξτε την ανεξάρτητη προσπάθεια μας με ένα κλικ σε κάποια διαφήμισή μας...






Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου