Ετικέτες

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τι διαλέγουν να δουν, όσοι βλέπουν πορνό;

Το μεγαλύτερο πορνογραφικό site παγκοσμίως παρουσίασε στοιχεία που ξαφνιάζουν για τις προτιμήσεις των ανδρών και των γυναικών που το επισκέπτονται.


Το μεγαλύτερο πορνογραφικό site στον κόσμο, το Pornhub, με επισκεψιμότητα 44 εκατομμύρια ανθρώπων την ημέρα, παρουσίασε στοιχεία για το τι είδους περιεχόμενο βλέπουν οι άνδρες και οι γυναίκες που το επισκέπτονται, αποκαλύπτοντας προτιμήσεις που δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με το φύλο και τη σεξουαλικότητα των χρηστών, όπως τουλάχιστον στερεοτυπικά έχει καθιερωθεί παγκοσμίως.

Το λεσβιακό πορνό βρέθηκε στην πρώτη θέση για τις γυναίκες χρήστες, ενώ φέρνουν το gay πορνό με άνδρες στη δεύτερη θέση, ενώ η ίδια κατηγορία βρίσκεται στην έβδομη θέση για τους άνδρες, παρά το ότι το είδος είναι προσανατολισμένο σ' αυτούς.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τα στοιχεία καταρρίπτουν και τις προκαταλήψεις για το τι βλέπουν οι γυναίκες, δείχνοντας ότι πολλές προτιμούν να βλέπουν γκέι άνδρες, όπως οι άνδρες – παραδοσιακά – επιδιώκουν να βλέπουν λεσβιακό πορνό. Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι τα στοιχεία δείχνουν πως η βιομηχανία του πορνό αρχίζει να ανταποκρίνεται στις γυναικείες απαιτήσεις.


Πηγή: Independent

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου