Ετικέτες

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Η 10η εντολή επιστρέφει. Δείτε το trailer (βίντεο)

Πρεμιέρα με Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Παπαληγούρα και Αργύρη Ξάφη
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 22:45, η «10η Εντολή» επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο στην τηλεόραση του Alpha Πρεμιέρα για την αγαπημένη σειρά θα κάνει η ιστορία της Μαρίας την οποία υποδύεται η Λένα Παπαληγούρα. Επεισόδιο: «Σιωπή» Η κωφάλαλη Μαρία και άλλες τρεις, σχεδόν ανήλικες, κοπέλες είναι μετανάστριες, θύματα του «trafficking» και του παράνομου δουλεμπορίου.

Ζουν φυλακισμένες κάτω από άθλιες συνθήκες και εργάζονται καταναγκαστικά ως ιερόδουλες σ' ένα «σπίτι» που ανήκει στην Θεώνη. Η κυριαρχία της Θεώνης και η εξουσία που ασκεί στα κορίτσια είναι απόλυτη. Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη ένα κορίτσι χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και την τόλμη της, παλεύει να ξεφύγει απ' το αδιέξοδό της. Προκειμένου όμως να σωθεί, οδηγεί τα πράγματα εκεί που πια δεν υπάρχει επιστροφή...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ υπογράφει και το σενάριο της συγκεκριμένης ιστορίας. Το καστ συνθέτουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (Θεώνη), Λένα Παπαληγούρα (Μαρία), Αργύρης Ξάφης (Παύλος), Σίσσυ Τουμάση (Ιρίνα), Ρομάννα Λόμπατς (Ναταλία), Σοφία Γεωργοβασίλη (Σάρα), Κρις Ραντάνοφ (Γκέοργκ), Ανδρέας Βούλγαρης (Κώστας). Στην δημοσιότητα δόθηκε και το πρώτο trailer της σειράς το οποίο αν και μικρό, δίνει μια γεύση για το καστ των επεισοδίων που θα ακολουθήσουν.

Πηγή: lifo.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου