Ετικέτες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Φοιτητές γύρισαν... πορνό με την άδεια των καθηγητών τους και... συνελήφθησαν

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη γειτονική Τουρκία, σε μια περίεργη υπόθεση που θα ήταν αστεία, αν οι δύο "δράστες" του περιστατικού δε σύρονταν στα δικαστήρια επί μια τετραετία, μέχρι την τελεσίδικη αθώωσή τους πριν από λίγες ημέρες.


Ο λόγος για δύο φοιτητές του φημισμένου πανεπιστημίου Μπιλτζί της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο φοιτούσε ένα ζευγάρι, στο τμήμα καλών τεχνών. Οι δύο φοιτητές είχαν τη... φαεινή ιδέα να κινηματογραφήσουν μια αισθησιακή ταινία, με πρωταγωνιστές τους ίδιους, προκειμένου να καταδείξουν "πόσο σύνθετη είναι μια τέτοια παραγωγή και πόσα ψέμματα κρύβονται πίσω από τις ταινίες πορνό".

Με την άδεια των καθηγητών τους, οι οποίοι θεώρησαν "ενδιαφέρον" το σχέδιο των φοιτητών τους, το ζευγάρι γύρισε την ταινία, αλλά προτού προλάβουν να την υποβάλλουν για αξιολόγηση, συνελήφθησαν και αντιμετώπισαν κατηγορίες για σωρεία αδικημάτων που επέσυραν την ποινή της φυλάκισης ακόμα και για 12 χρόνια, με βάση τη νομοθεσία της Τουρκίας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τελικά, μετά από δικαστική περιπέτεια που διάρκεσε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, οι φοιτητές αθωώθηκαν.

Η εργασία τους τελικά... κόπηκε από τους επιβλέποντες καθηγητές, αφού ήταν "πρόχειρη" και "χωρίς σαφή στόχευση, με βάση τα όσα είχαν αναπτύξει οι φοιτητές στο σκεπτικό τους".


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου