Ετικέτες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

9 παραμύθια του πορνό που θες να πιστέψεις

Από το fake taxi στο casting couch, αυτές είναι οι ιστορίες που κάποιοι άντρες πιστεύουν. Μπορεί κι εσύ.




Υπάρχουν δύο στάδια στη ζωή ενός άντρα. Το ένα αφορά εκείνη την τρυφερή ηλικία στην οποία ανακαλύπτεις τον ανδρισμό σου και μαζί όλη τη βιομηχανία του πορνό. Είναι ακριβώς αυτή η ηλικία που μπορείς να πιστέψεις τα πάντα για το sex. Όσα ψέμματα κι αν σου πουλήσει αυτή η βιομηχανία για τις γυναίκες, τις στάσεις, αυτά που αρέσουν στα κορίτσια και εκείνους που επιβιώνουν σεξουαλικά στη ζωή. Και χτίζεις σιγά σιγά ένα μυαλό που κάθε φορά που πάει σε νοσοκομείο ελπίζει να πετύχει καυτή νοσοκόμα και κάθε φορά που πάει στο σπίτι ενός φίλου του θεωρεί ότι θα πετύχει ημίγυμνη την νέα γκόμενα του πατέρα του φίλου του. Ξέρεις, μια ουτοπία.
Στο δεύτερο στάδιο αυτής της ζωής φτάνεις να αντιληφθείς πώς είναι το sex, έχεις τις δικές σου εμπειρίες και παράλληλα τις δικές σου απογοητεύσεις που αυτός ο κόσμος δεν είναι γεμάτος γυναίκες που ανά πάσα ώρα και στιγμή θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου. Αν είσαι ο Ryan Gosling, μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις. Αν δεν είσαι, πες ένα “σιγά τον μαλάκα τον Gosling” και συνέχισε την ανάγνωση. Φτάνουμε σε λίγο στα παραδείγματα.
Όσο συνειδητοποιημένος και να είσαι όμως, υπάρχουν εκεί έξω κάποια σενάρια στο πορνό που θα ήθελες να πιστέψεις. Που βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πώς είναι πέρα για πέρα ψεύτικα αλλά καταφέρνουν πολλές φορές να σε ξεγελάσουν, καταφέρνουν να σε κάνουν να σκεφτείς “ε τους κερατάδες τι κατάφεραν”.
Κι είναι ακριβώς αυτή η αμφιβολία που φυτεύεται στον εγκέφαλό σου και σε κάνει να επιστρέψεις για λίγο στην πρώτη φάση. Σε εκείνη που όλα σου φαίνονταν αληθινά.

Όσο και να ξέρεις ότι είναι μούφες, για κάποιο λόγο θες να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου ότι α) θα μπορούσε να σου συμβεί και εσένα και β) κάποια στιγμή θα συμβεί σε εσένα. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά τα παραμύθια του πορνό που θες να πιστέψεις ότι είναι αληθινά.

Tonight's girlfriend

Το στόρι: Κάποιος μισθώνει μία πόρνη πολυτελείας να έρθει στο δωμάτιο του. Εκείνη τον χαιρετά, τον ρωτά τι του αρέσει και ύστερα περνάει κάνα 5λεπτο στο μπάνιο αλλάζοντας ρούχα για χάρη του. Α ναι. Κάθε φορά μετράει τα χρήματα επιδεικτικά στον καθρέφτη και παίρνει τηλέφωνο έναν κάποιον τύπο να του πει ότι είναι όλα οκ. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Πέρα από το ότι υπάρχει μια κάμερα που την ακολουθεί σε όλη τη διαδικασία; Ειδικά στο μπάνιο, είναι τόσο μα τόσο fake που σε πιάνουν τα γέλια.
Ρε λες; Θεωρητικά θα ήθελες ένα τέτοιου είδους βίντεο με spy cams αλλά δεν θα είχες ποτέ την εικόνα και όλα όσα βλέπεις σε αυτά.

Casting Couch

Το στόρι: Ένας τύπος σε ένα γραφείο κάνει casting σε νεαρά κορίτσια τα οποία θέλουν να γίνει πορνοστάρ ή μοντέλα. Αλλά μάντεψε τι! Δεν είναι πραγματικός παραγωγός όπως του λέει ότι είναι. Ωωωωωωωω. Οι κοπέλες γδύνονται και εκείνος τους λέει τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν στη δουλειά αυτή. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Το όλο setup με τους fake agents. Τώρα υπάρχει και female agent που στρατολογεί άντρες και γυναίκες. Έχουμε πάει σε άλλα επίπεδα.
Ρε λες; Το στήσιμο είναι αριστοτεχνικό από άποψης ιδέας αλλά και σκηνοθεσίας με 2-3 κάμερες να παίζουν ασταμάτητα κι εσύ να έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο και πιστευτό στόρι, σερβιρισμένο στο πιάτο σου.

Massage

Το στόρι: Τύπος πάει σε μασατζίδικο και αντί να μείνουν μόνο στο μασάζ, η κοπέλα προσφέρεται να παρέχει κι άλλες υπηρεσίες. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Είναι όλα τόσο τέλεια στημένα σε αυτό το μασατζίδικο. Φουλ φωτισμός για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μοντέλα στη θέση της masseuse και και και.
Ρε λες; Επειδή υπάρχουν και μασατζίδικα που προσφέρουν κάτι παραπάνω. Όχι, λάθος. Επειδή υπάρχουν πορνεία που λειτουργούν ως μασατζίδικα, δεν απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα κάτι τέτοιο.

Money talks

Το στόρι: Ένα συνεργείο με μία κλασική hot γκόμενα και έναν τύπο πάνε σε διάφορα μέρη και μαγαζιά στην Αμερική και κουνώντας δολάρια μπροστά σε γυναίκες ή άντρες, τους πείθουν να γδυθούν στην κάμερα. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Σε όλα τα μαγαζιά έχουν ανοιχτές κάμερες και δεν τρέχει τίποτα, στα μπαρ οι σερβιτόρες αφήνουν τις δουλειές τους και πάνε μαζί τους μισή ώρα στην αποθήκη και πολλά άλλα γραφικά.
Ρε λες; Είναι σίγουρα μερικά τα οποία είναι αληθινά. Κάποιες που απλά δείχνουν το στήθος τους. Εκτός αν κάνουν και μερικά τέτοια για ξεκάρφωμα. Δεν ξέρω.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fake Taxi

Το στόρι: Ταξιτζής παίρνει κούρσα μία που τυχαίνει να είναι μοντέλο – πόρνη – κάτι τέτοιο. Αυτή είτε δεν έχει λεφτά να πληρώσει είτε απλά ο ταξιτζής την κάνει βόλτες τριγύρω μέχρι να χαθούν και την εκβιάζει να του κάτσει. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Οι διάλογοι είναι τόσο αστείοι. Βασικά είναι οι διάλογοι που σου αναπαράγουν κάτι ψευταράδες ταρίφες εδώ στην Ελλάδα. Το κοινό χειροκροτά όταν ο ταξιτζής ενημερώνει την εκάστοτε κοπέλα για την ύπαρξη κάμερας στο αυτοκίνητο.
Ρε λες; Λες οι ιστορίες του Μάκη, του Τάκη και του Γιωργάρα να είναι πέρα για πέρα αληθινές;

Public pickups

Το στόρι: Τύπος με κάμερα, κυρίως σε χώρες του Ανατολικού μπλοκ ή της Λατινικής Αμερικής, βγαίνει στο δρόμο και μοιράζοντας λεφτά σε ανυποψιάστες Τσέχες, κατορθώνει να τις κάνει να τον ακολουθήσουν στο δωμάτιό του, στο αμάξι του, στο σπίτι του, στην κόλαση. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Είναι τόσο παρόμοια αυτά που λένε. Και το πώς φτάνουν οι κοπέλες να πειστούν στη θέα των χρημάτων. Πώς ξεχνάνε όλες έτσι εύκολα αξίες, γκόμενους, κάμερες.
Ρε λες; Είναι η πλέον πιστευτή κατηγορία από αυτές που αναφέρω. Δίνει μεγαλύτερη αξία η κάμερα που την χειρίζεται ένας και δεν είναι σκηνοθετημένα τα πλάνα.

Best friend's mom

Το στόρι: Πάει τύπος νωρίτερα από το προκαθορισμένο στο σπίτι του κολλητού του και πετυχαίνει την αθεράπευτα sexy μάνα του κολλητού του εκεί. Επειδή μάλλον δεν τράβαγε πολύ αυτό γιατί το bro code επιβάλλει να μην πας με τη μάνα του φίλου σου, η νέα παραλλαγή έχει μητριές. Για να μην νιώθεις ότι κάνεις μαλακία στον φίλο σου. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Είναι τόσο κλασικό αυτό το σενάριο. Μα τόσο κλασικό. Είτε μιλάμε για μάνα, αδερφή, μητριά, γιαγιά, πες ό,τι θες. Και επειδή δεν πάει να το κάνουμε αληθοφανές γιατί ποιος πάει σπίτι του κολλητού του με κάμερα ανοιχτή, έχουμε κανονική σκηνοθεσία.
Ρε λες; Όχι.

Cuckold

Το στόρι: Τύπος έχει απατήσει την κοπέλα του, εκείνη το μαθαίνει, τον δένει σε κρεβάτι και τον υποχρεώνει να δει εκείνη να κάνει σεξ με έναν άλλον άντρα για να τον εκδικηθεί. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Σε ποιο κόσμο γίνονται αυτά μωρέ;
Ρε λες; Έστω ότι σε έπιασε να την απατάς. Κι έστω ότι δεν σου έσπασε το κεφάλι, δεν σε χώρισε, δεν σε έβγαλε μια για πάντα από τη ζωή της. Θα κάτσεις εσύ να σε δέσει για να την δεις να πηγαίνει με έναν άλλον; Κι αν το κάνεις όλο αυτό θα το βγάλεις και βίντεο να το δουν κι άλλοι;

Mike's Appartment

Το στόρι: Ένας τύπος (όχι μόνο ο Mike), νοικιάζει το διαμέρισμά του σε ανυποψίαστες φοιτήτριες ή επισκέπτριες. Μόνο που όταν έρχονται να δουν το σπίτι, τους λέει ότι υπάρχει τρόπος να μείνουν χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Ή λιγότερα. Ε, μετά ξέρεις.
Το ψέμα: Το σοκαρισμένο βλέμμα των κοριτσιών στην πόρτα και η άνεση με την οποία μετατρέπονται στις μεγαλύτερες πορνοστάρ που έχει δει ποτέ αυτή η γη.
Ρε λες; Φαινόταν πολύ κουλ τύπος αυτός ο Mike. Και ο φίλος του που ήταν τυχαία εκεί και κράταγε την κάμερα. Και το σπίτι που ήταν σαν πλατό. Oh well.

Πηγή: oneman.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου