Ετικέτες

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Οι 7 κινήσεις που κάνει μια γuvαίκa όταν της αρέσεις!!

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες θεωρούνται πιο πολύπλοκες και απρόβλεπτες από τους άντρες.

Ωστόσο, φαίνεται ότι και αυτές έχουν τα αδύναμα σημεία τους, σημάδια με τα οποία μας δείχνουν αν μας γουστάρουν πραγματικά!

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή:


1) Χαμογελάει ή γελάει πολύ
Άμα γελάει με το παραμικρό σου αστείο, ακόμα και αν αυτό δεν είναι τόσο καλό, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένας λόγος που το κάνει. Είναι πολύ φανερό και θα το καταλάβετε με τη μία ότι η κοπέλα σας γουστάρει σίγουρα.

2) Σου πιάνει το χέρι
Εκεί που κάθεσαι και μιλάς με το κορίτσι, σου αγγίζει το χέρι. Εκεί θέλει να δείξει ότι είναι οικεία μαζί σου και σίγουρα σε έχει πολύ ψηλά στην υπόληψή της. Είναι ένας τρόπος να σου δείξει τα συναισθήματά της.

3) Βρίσκει λόγους να είναι κοντά σου
Άμα προσέξετε κάποια κοπέλα σε πάρτι να σας πλησιάζει όλο και πιο πολύ, σημαίνει ότι χτυπήσατε τζακπότ. Σίγουρα σας γουστάρει και θέλει να κάνει κάτι μαζί σας. Είναι ακριβώς όπως οι μαγνήτες, που τραβιούνται μεταξύ τους.

4) Είναι γυρισμένη προς τα εσένα
Εκεί καταλαβαίνεις ότι θέλει να σε απολαύσει και γι” αυτό αλλάζει τη θέση του σώματός της, ώστε να έχει καλύτερη θέα. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο θέλει να σε απορροφήσει όσο καλύτερα γίνεται.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

5) Δεν σταυρώνει τα πόδια
Οι γυναίκες με ανοιγμένα πόδια (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό…) είναι ανοιχτές για σχέσεις και σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι όταν το κάνουν. Από την άλλη, τα σταυρωμένα πόδια δείχνουν έναν τοίχο μπροστά σας.

6) Κοιτάει τα χείλη σου
Άμα καμιά φορά δείτε κάποια κοπέλα να σας κοιτάζει και αντιληφθείτε πως εκεί που έχει καρφωμένα τα μάτια της είναι τα χείλη σας, ξέρετε τί πρέπει να κάνετε. Όχι μόνο της αρέσετε, αλλά σίγουρα θέλει να δοκιμάσει το πώς φιλάτε!

7) Φτιάχνει τα μαλλιά της
Αυτό σίγουρα λέει κάτι, αφού μια κοπέλα το κάνει έχοντας αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Θα το κάνει επίσης για να φαίνεται ωραία μπροστά σου, ώστε να τη δεις με άλλο μάτι.


Πηγή: akous.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου