Ετικέτες

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Η... 80χρονη γιαγιά που κάνει όργια και συμμετέχει σε πορνό

Η 80χρονη Σίρλεϊ Αντριους αγαπά μεν το πλέξιμο, το βελονάκι, αλλά κυρίως το... σεξ με νεαρούς άνδρες.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως σούπερ πούμα και ισχυρίζεται ότι από το 2008 έχει κάνει σεξ με πάνω από 1.000 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων μόλις 18 ετών.


Μάλιστα παραδέχεται ότι έχει γυρίσει και ερασιτεχνικά βίντεο πορνό: «Άρχισα να ασχολούμαι με το πορνό, ερασιτεχνικά, το 2008. Έφτιαξα βιντεάκια στο σπίτι, τα ανέβασα στο Διαδίκτυο και τα σχόλια που πήρα ήταν διθυραμβικά», λέει χαρακτηριστικά.

Η 80χρονη από το Οροβιλ της Καλιφόρνια κατά τους ισχυρισμούς της συμμετέχει και σε όργια. Το μεγαλύτερο; Αυτό με τη συμμετοχή 15 ανδρών. «Τα τελευταία πέντε χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να με παντρευτούν.

Αλλά δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», λέει ερωτώμενη σχετικά με το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, καθώς έχει ήδη κάνει αρκετούς και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η... 80χρονη γιαγιά που κάνει όργια και συμμετέχει σε πορνό (pics) Η... 80χρονη γιαγιά που κάνει όργια και συμμετέχει σε πορνό (pics)
Μεγαλύτερος θαυμαστής της ο Κάιλ Τζόουνς με τον οποίο έχουν κάνει μαζί και πολλά ερασιτεχνικά βίντεο και στον οποίο αρέσουν μόνο ηλικιωμένες γυναίκες.

Ο ίδιος αυτή την περίοδο βγαίνει με έξι ηλικιωμένες κυρίες, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από 68 έως 92 έτη, κάτι το οποίο καθόλου δεν ενοχλεί την Αντριους καθώς και στην ίδια, όπως λέει ο Τζόουνς, δεν αρέσουν οι αποκλειστικότητες. Η μεγαλύτερη από τις... φίλες του Τζόουνς, η 92χρονη Μάργκι από την Πενσυλβάνια δουλεύει ως χορεύτρια...Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου