Ετικέτες

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Το τρομακτικό κόλπο της ημέρας: θες να βρεις το κινητό σου; Google it

Σε μία κίνηση που αποδεικνύει πόσο πραγματικά Μεγάλος Αδελφός είναι ο Μεγάλος Αδελφός που ζούμε η Google αποφάσισε να κάνει τη ζωή πιο εύκολη σε όσους έχουν συσκευή Android και δεν ξέρουν που την τοποθέτησαν τελευταία φορά.


Πέρα λοιπόν από την υπηρεσία Android Device Manager η οποία όταν είναι ενεργοποιημένη μας επιτρέπει να βρούμε τη συσκευή εαν την έχουμε χάσει ή μας την έχουν χάσει, η Google αποφάσισε να καταγράψει τα ψηφιακά μας ίχνη με μεγαλύτερη πρόσβαση και έτσι μέσα από τη μηχανή αναζήτησης μας μπορούμε να βρούμε που είναι τοποθετημένο το gadget προέκταση του χεριού μας.

Τα πράγματα είναι κάτι περισσότερο από απλά. Γράφετε ως όρο αναζήτησης "Find My Phone" στον web browser που χρησιμοποιείτε και αμέσως θα εμφανιστεί μπροστά σας ο χάρτης όπου εντοπίστηκε η συσκευή σας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για να μας το κάνει ακόμη πιο εύκολο, η Google δίνει τη δυνατότητα ηχητικής ειδοποίησης αν και δεν μας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψουμε δεδομένα ή να κλειδώσουμε τη συσκευή. Ακόμη.

Για να μπορέσετε να τρομάξετε ακριβώς όσο εγώ υπάρχει και η δυνατότητα να δείτε πόσο ακριβής είναι η παρακολούθηση σαςμέσω της συσκευής σας πληκτρολογώντας το https://maps.google.com/locationhistory στον αγαπημένο σας browser. Και μετά μπορείτε να μαζέψετε άλλους τρεις φίλους, να πάρετε τις κιθάρες σας και να τραγουδήσετε με δάκρια για τη χαμένη ιδιωτικότητα στα μάτια!


Πηγή: newsit

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου