Ετικέτες

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πώς να ντυθείτε για να δείχνετε 5 κιλά πιο αδύνατες!

Πώς να ντυθείτε για να δείχνετε 5 κιλά πιο αδύνατες!

Tip No 1
Θα φαίνεσαι 2-3 κιλά πιο αδύνατη αν ταιριάξεις χρωματικά, το τζάκετ σου, με τα παπούτσια και το παντελόνι. Θα φαίνεσαι 4-5 κιλά πιο αδύνατη αν όλα αυτά είναι μαύρα!!


Tip No 2
Το νούμερο ένα μυστικό για να δείχνετε αδύνατες…είναι η αναλογία! Tι σημαίνει αυτό? Πως πρέπει να προσέξετε τι θα συνδυάσετε πάνω με κάτω.

1η επιλογή
Να φορέσετε σωλήνα παντελόνι με φαρδιά μπλούζα.

2η επιλογή
Να φορέσετε φαρδύ παντελόνι με πολύ στενή μπλούζα.


Tip No 3
Πρέπει να δώσετε τεράστια σημασία στο μήκος του jαcket σας. Προτιμήστε ένα όχι πολύ μακρύ jacket. Αλλά φυσικά ούτε και ένα πολύ κοντό.


Tip No 4
Εννοείται πως οι pencil φούστες είναι σούπερ must αν έχετε λιγάκι παραπάνω κιλάκια. Συνδυάστε τις με ένα ωραίο μπούστο και ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε στην επόμενη συναυλία της Beyonce!! Oι καμπύλες σας θα δείξουν υπέροχες.


Tip No 5
Ζακέτες μακριές δίνουν πάντα ύψος και αφαιρούν κιλά!! Προτιμήστε τες και θα σας ανεβάσουν κατά πολύ το ηθικό.


Tip No 6
Έχετε δει φαντάζομαι όλες σας, άπειρες σταρ να φοράνε τζιν και μέσα από αυτό ένα φανελάκι!! Αν αναρωτιόσασταν γιατί το κάνουν αυτό η απάντηση είναι μία!! Αυτό το στυλ συνηθίζει να αδυνατίζει κατά πολύ αφράτες σιλουέτες!! Δοκιμάστε το και θα το διαπιστώσετε. Συνδυάστε το φυσικά με ψηλοτάκουνα και ένα τζιν με λίγη καμπάνα.


Tip No 7
Οι μεγάλες ζώνες κάνουν θαύματα!! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι γεγονός. Προσπαθήστε μόνο να μην της βάλετε ακριβώς πάνω στο σημείο που έχετε πρόβλημα. Αν για παράδειγμα έχετε ψωμάκια, φορέστε τη ζώνη σας λίγο πιο πάνω από αυτά.


Tip No 8
Τα φορέματα φάκελοι, αδυνατίζουν όλες τις γυναίκες γι’ αυτό και τα προτιμάνε πολλές. Φορέστε ένα σε έντονη απόχρωση για να χαζέψουν όλοι μαζί σας.


Tip No 9
Φορέστε φορέματα με σχέδια και λουλουδάκια, αλλά προτιμήστε να είναι πολύ μικρά και διακριτικά. Συνδυάστε τα με μαύρο οπάκ καλσόν και θα σας ρωτάνε όλοι σε ποιο γυμναστήριο γραφτήκατε!


Tip No 10
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη κάποτε τραγούδησε: ‘Βάλε το κόκκινο φουστάνι…’! Όταν λοιπόν το τραγουδούσε αυτό το τραγούδι, απευθυνόταν σε όλες τις γυναίκες του κόσμου! Και ξέρετε γιατί? Μα επειδή απλούστατα το κόκκινο χρώμα αδυνατίζει όλες τις γυναίκες και τις κάνει να φαίνονται πολύ σέξι είτε είναι αδύνατες είτε όχι!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tip No 11
Αν μισείτε το χειμώνα επειδή πιστεύετε πως τα παλτό και τα χοντρά ρούχα σας προσθέτουν 100 κιλά, τότε σας προτείνουμε την εξής ιδανική λύση. Τα παλτό και οι καμπαρτίνες με πολύ μεγάλο πέτο. Σας το λέω και να με θυμηθείτε θα ενθουσιαστείτε με την αλλαγή πάνω σας και θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το χειμώνα.


Tip No 12
Φορέστε έντονα φουλάρια που θα τραβάνε τα βλέμματα των γύρω σας κοντά στο όμορφο πρόσωπό σας!! Χαρούμενα σχέδια και χρώματα θα φτιάξουν και τη δική σας διάθεση.


Tip No 13
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως τα peep toes και τα σανδάλια αδυνατίζουν σε σχέση με τα κλειστά παπούτσια. Δοκιμάστε τα σήμερα στον καθρέφτη σας και θα δείτε τη διαφορά.


Tip No 14
Τα παπούτσια στο χρώμα του γυμνού είναι το τέλειο αδυνατιστικό. Μακραίνουν τα πόδια και έτσι φαίνεστε ψηλότερη, πιο αδύνατη και ΦΥΣΙΚΑ πιο σέξι.


Tip No 15
Αν θέλετε μία απλή καθημερινή λύση για να δείχνετε διαρκώς πιο αδύνατη, είναι να συνδυάστε ανοιχτόχρωμο τοπ με πολύ μακρύ κολιέ. Δοκιμάστε το αύριο κιόλας και ξεχωρίστε για ακόμη μία φορά στη δουλειά ή στη σχολή σας. Τα σέξι εσώρουχα από μέσα πάντα θα σας δίνουν έξτρα αυτοπεποίθηση.


Tip No 16
Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι τα φορέματα και οι μπλούζες με περίεργα σχέδια κοντά στο λαιμό, αδυνατίζουν!! Θυμηθείτε το την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια.


Tip No17
Last but not least…οι περίεργες ζώνες πάνω στα φορέματά σας, θα τραβήξουν τα βλέμματα και όλοι θα αναρωτιούνται πως γίνεται και έχετε τόσο υπέροχο στυλ!!



Να θυμάστε πάντα πως εσείς καθορίζετε το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Υπάρχουν γυναίκες με παραπάνω κιλά που δείχνουν υπέροχες και κανείς δεν τις κοιτάει με απογοήτευση. Όταν σκεφτόμαστε θετικά, λειτουργούμε αυτόματα και πιο θετικά. Συγκεντρωθείτε στα γοητευτικά σημεία σας, και ντυθείτε όμορφα και με στυλ. Εάν πάλι σας ενοχλούν τα μερικά έξτρα κιλάκια σας μην το βάζετε κάτω, υπάρχουν πλέον στην αγορά νέες εξελιγμένες συνθέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να τα χάσετε και να νιώσετε πιο καλά με το σώμα σας.

Και μην ξεχνάτε… χαμογελάστε και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση γιατί αυτό είναι από το πιο γοητευτικά στοιχεία κάθε γυναίκας!


Πηγή: e-gynaika.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου