Ετικέτες

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αποκλεισμός λόγω... πορνό στην Γκάνα

Μία απίστευτη ερμηνεία για τον αποκλεισμό σοκ της Ασάντε Κοτόκο στο Champions League της Αφρικής έδωσε ηγετικό στέλεχος του ποδοσφαίρου της Γκάνα που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι αιτία είναι το …πορνό που αποτελεί το μεγάλο πάθος των παικτών της.


Η συγκεκριμένη ομάδα όπως αναφέρει το onsports είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας και ο αποκλεισμός της από την αδύναμη Ελ Εουλμά από την Αλγερία με ήττα 2-1 εντός έδρας προκάλεσε πέραν του σοκ στους φίλους της και την οργή τους μ’ αποτέλεσμα να κληθεί ο …στρατός για να φυγαδευτούν με τεθωρακισμένο του όχημα οι παίκτες από το γήπεδο.

Με τη θύελλα των αντιδράσεων για την αποτυχία της Ασάντε Κοκοτό καλά να κρατεί στα ΜΜΕ της Γκάνα με τον διευθυντή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας Κόφι Μανού να προχωράει σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sikka FM σ’ αποκαλύψεις σοκ για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Αυτοί οι παίκτες δεν κοιμούνται. Σας το λέω όλο αυτόν τον καιρό. Το γεγονός ότι βρίσκονται στα κρεβάτια τους δε σημαίνει ότι κοιμούνται. Περνάνε τα βράδια τηλεφωνώντας , ψάχνοντας στα διαδίκτυο και βλέποντας πορνό. Αν θέλετε βρέστε έναν ειδικό γιατρό να τους εξετάσει ώστε να το επιβεβαιώσετε. Αυτά τα αγόρια δεν κοιμούνται αρκετά» υποστήριξε ο Μανού.


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου