Ετικέτες

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Δωρεάν εφαρμογή βρίσκει το πλησιέστερο γεμάτο ΑΤΜ!

Ελληνική, δωρεάν εφαρμογή βρίσκει τα πλησιέστερα (και γεμάτα) ATM και μάλιστα μπορείτε να δείτε και εάν έχουν 20ευρα ή 50ευρα.


Φαίνεται ότι οι εξελίξεις των τελευταίων δύο εβδομάδων με αποκορύφωμα τα Capital Controls, αντί να λειτουργήσουν αποκαρδιωτικά έδωσαν έναυσμα για τη δημιουργία μιας πολύ χρήσιμης εφαρμογής, στους τρεις νέους επιχειρηματίες που απαρτίζουν την ελληνική startup, Funkytaps.

Η δωρεάν εφαρμογή για Android, Βρες ΑΤΜ, βασίζεται στο feedback του κόσμου που επισκέπτεται τα ATM και βοηθάει τους χρήστες να εντοπίσουν τα κοντινότερα σε αυτούς μηχανήματα, με βάση την γεωγραφική τους θέση, που διαθέτουν χρήματα.

Μάλιστα, η εφαρμογή πάει ένα βήμα παρακάτω αφού με βάση τις πληροφορίες των χρηστών της, που ανανεώνονται συνέχεια ώστε να εξασφαλίζεται η εγκυρότητά τους, μπορεί να ενημερώσει το κοινό εάν το κοντινότερο σε αυτούς (γεμάτο) ΑΤΜ διαθέτει 20ευρα ή μόνο 50ευρα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μην ξεχάσετε, εάν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή να δώσετε κι εσείς πληροφορίες για το εάν το ATM που εντοπίσατε διαθέτει χρήματα, και αν ναι, τις αξίες των χαρτονομισμάτων που περιέχει.

Σημαντικό: Για να λειτουργήσει πλήρως η εφαρμογή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το Location Services του smartphone ώστε να μπορεί να εντοπίζει τα κοντινότερα ΑΤΜ σε εσάς.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από ΕΔΩ


Πηγή: nooz.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου