Ετικέτες

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Συνταρακτική πληροφορία: Μακάρι να διαψευστεί - Πάρτε τα μέτρα σας...

Η στρατιωτική σκακιέρα είναι ήδη στημένη...




Τα πιόνια είναι στις θέσεις τους και αναμένεται η πρώτη κίνηση, για τη διάρκεια της παρτίδας που ονομάζετε Γ'ΠΠ υφίσταται ένα προφητικό κενό αφού λίγοι έχουν μιλήσει γι αυτόν και δεν γνωρίζουμε τις αναλυτικές λεπτομέρειες που συνοδεύουν και συμπληρώνουν την περιγραφή των εξελίξεων .

Θα βαδίσουμε κατά τη διάρκεια του δύσκολου διαστήματος του μεσοπολέμου στα τυφλά και θα αντιμετωπίσουμε την έξαρση όλων των προβλημάτων που το όνομα τους αρχίζει από (π), κυρίως με άγνοια .

Θα γίνουμε μάρτυρες των γεγονότων που θα στιγματίσουν την ανθρωπότητα και θα γράφουν στο βιβλίο της ιστορίας σαν το μελανότερο κομμάτι της . Οι παραβατικές πράξεις και συμπεριφορές ήδη κυριαρχούν στην πολίτικη σκηνή, στα εσωτερικά των οικογενειών και τα σχολεία. …

Τα νεαρά μέλη έχουν παρεκτραπεί σε μέγιστο βαθμό, ενώ στη δημοσία ζωή οι κατέχοντες θέσεις προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλες τις εξουσίες και τον πλούτο στις καρέκλες και τα τραπεζικά τους βιβλιάρια αντίστοιχα. …

Λείπει ο σεβασμός και η δοτικότητα, ενώ γενικά αντιμετωπίζεται η ζωή κυρίως με βία και όχι κατανόηση, με εγωισμό και όχι ανιδιοτέλεια, με νευρά- άγχος και όχι υπομονή και διάλογο. …

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οφείλεται στον αυτοκαταστροφικό πόλεμο που μονοί τους σε λίγο θα προκαλέσουν και ο οποίος έχει την αιτία του στην απληστία της νέας τάξης που ζήτησε όλο τον πλούτο συγκεντρωμένο στα χέρια της και τους ανθρώπους μηχανοποιημένα ρομποτακια.

Αναμένουμε την τελευταία επίδραση(έξαρση) του «θηρίου» να μεγιστοποιήσει τις παραβατικες συμπεριφορές και των πολίτικων που στην τελευταία τους προσπάθεια να διασώσουν τα κεκτημένα θα υπερβάλλουν προκλητικά.

Το θηρίο πρόκειται να αφήσει την τελευταία του πνοη πιέζοντας τους «υπάλληλους» του να σκληρύνουν τις θέσεις τους
απαιτούν εδώ και τώρα ψηφίσματα νομών που καταλύουν κάθε έννομη αρχή και οδηγούν στην ψηφιοποίηση του ανθρώπου
αν και γνωρίζουν καλά ότι δεν θα προλάβουν, αφήνουν την ψευδαίσθηση αυτή να κυριαρχεί και επιμένουν στην τελευταία
Τους κίνηση πριν το «ρουα ματ» που θα υποστούν από τον Χριστό. …
με οδηγό τον χριστό η ανθρωπότητα θα βγει όμως από το τούνελ του πολέμου και της καταστροφής και θα οδηγηθεί σε κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ο άνθρωπος, όπως αυτό έχει περιγράφει από τους προφήτες …

«θα ζήσει ο λύκος με το αρνί»
«οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι και οι πλούσιοι άρχοντες»
«όλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια»,
αναφέρει ο φάρος του ελληνικού έθνους Πατροκοσμας …
πως όμως θα φθάσουμε στο σημείο αυτό;
τι θα υποστούμε μέχρι τότε;

Τα πέντε (π) είναι τα αρχικά των λέξεων που περιγράφουν τηλεγραφικά τι θα υποστούμε (παράβαση – πόλεμος – πανικός – πείνα – πόνος)

'Ολα εμπερικλείονται σε αυτές και μένει η συμβουλή των πάτερων της εκκλησίας που προτρέπουν να είμαστε κοντά στον χριστό με προσευχή, νηστεία, εξομολόγηση, θεία κοινωνία και προ παντός πίστη και αγάπη.


Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο «ελεήμων», ο απεσταλμένος του Ιησού χριστού και όχι ο αντίχριστος που πολλοί προσπαθούν να τον ταυτίσουν μειώνοντας το έργο και το σχεδίου του Θεού.

Στις ήμερες της βασιλείας του θα κυριαρχούν άξιες που περιγράφονται από τις πέντε διαφορετικές λέξεις τα αρχικά των οποίων ξεκινούν πάλι από (π): πίστη – προοπτική – πρόνοια – προκοπή – πλούτος.

Επιγραμματικά θα αναλάβει σαν άξιος στρατιώτης και επιτετραμμένος του χριστού: πρώτον την επιβολή δίκαιης κρίσης, δεύτερον ανοικοδόμηση και τρίτον την κήρυξη του ευαγγελίου σε όλη τη γη.
Ο πιστός βασιλέας παραβάλλεται προς τον μ.Κωνσταντίνο (Μακρυγιάννη ενθ” ανωτ. σελ.207) και το θεάρεστο έργο του προς το ευσεβές εκείνου το οποίον και υπερβάλλει (λέοντος σοφού, σελ.107, 1149)

Ο μ.Κωνσταντίνος βασίλευσε στην τότε οικουμένη μετά τους διωγμούς της νέας Βαβυλώνας Ρώμης κατά της εκκλησίας.
Ο Ιωάννης θα βασιλεύσει σε όλη την οικουμένη μετά την καταστροφή της Βαβυλώνας της μεγάλης.
Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ειρηνευσε τους τότε λαούς, ο Ιωάννης θα ειρήνευση όλους τους λαούς της γης.
Ο Κωνσταντίνος έκτισε την Κωνσταντινούπολη, ο Ιωάννης θα την ανακαινίσει. …
Ο μ.Κωνσταντίνος συγκάλεσε την α” οικουμενική συνοδό, ο Ιωάννης θα συγκροτήσει την η” οικουμενική.
Ο Κωνσταντίνος ανακήρυξε την ορθόδοξη εκκλησία ελεύθερη επίσημη θρησκεία, ο Ιωάννης θα επιβάλλει δικαίως την ορθοδοξία και θα την διαδώσει ιεραποστολικά σε όλα τα έθνη. …

Θα τιμωρήσει την ασέβεια και θα εγκαθιδρύσει επίγεια βασίλεια θεάρεστη, σε τύπο της προσεχούς γενικής κρίσης και της αιώνιας βασιλείας των ουρανών, της δευτέρας παρουσίας του κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ο βασιλέας αυτός θα λάμψει «ως ήλιος» (αποκ.ι’1), θα ευαγγελιστή σε «παν έθνος και φυλην και γλώσσαν και λαόν το αιώνιον ευαγγέλιον του χριστού και ούτω θα φωτιστεί η γη εκ της δόξης αυτού» (αποκ.Οίη’1)...

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου