Ετικέτες

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Δε θα πιστεύετε πόσα λέτε ζητά ο Βαρουφάκης για κάθε διάλεξη;

Πόσα παίρνει ο πρώην υπουργός για τις διαλέξεις στις οποίες πηγαίνει ως ομιλητής
Στο… καρφί βγάζει η κομματική εφημερίδα Αυγή με δημοσίευμά της τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές του για τις διαλέξεις του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αυγή, η οποία αναπαράγει σχετικό ρεπορτάζ της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης, ο Έλληνας πρώην υπουργός ζητά αμοιβή 55.000 ευρώ για κάθε διάλεξή του στο εξωτερικό.

Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν τα έξοδα των διοργανωτών συνεδρίων κ.λπ. που τον προσκαλούν για τα αεροπορικά εισιτήριά του σε πρώτη ή business θέση καθώς και η διαμονή του σε πεντάστερο ξενοδοχείο.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ανάλογες τιμές εισπράττουν για μια διάλεξή τους και ο γνωστός Γερμανός πρώην ευρωβουλευτής (Οικολόγοι Πράσινοι) Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο Γάλλος πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν και ο Γερμανός πρώην πρωθυπουργός Γκέρχαρντ Σρέντερ. Μεγαλύτερες αμοιβές ζητούν οι Βρετανοί πρώην πρωθυπουργοί Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν. Στην κορυφή όμως της λίστας που παρουσίασε η γαλλική τηλεόραση βρίσκεται ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που ζητάει για κάθε ομιλία του 165.000 ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο για την αλέ ρετούρ μεταφορά του, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο καθώς και την κάλυψη όλων των εξόδων για τους πέντε συνεργάτες που τον συνοδεύουν.

Πηγή: fnews.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου