Ετικέτες

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Αυτό το Τσιουάουα έμεινε έγκυος, αλλά η Κοιλιά του Πρήστηκε σαν Μπαλόνι. Όταν γέννησε, αποκάλυψε το Μεγάλο Μυστικό…

To μέσο τσιουάουα γεννάει 5 κουταβάκια, αλλά η παρακάτω μανούλα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Το 2011, η Dawn και ο Bill Slater είχαν ένα ευτυχισμένο σπιτικό. Η οικογένεια τους αποτελούνταν από 4 ενήλικες, έναν έφηβο, ένα μωρό 7 εβδομάδων, ένα collie terrier και δύο γάτες. Α, και τρία τσιουάουα.


H Dawn και ο Bill έμαθαν ότι ένα από τα τσιουάουα τους, η Coco, ήταν έγκυος. Οι κτηνίατροι τους είπαν να περιμένουν 5 κουταβάκια.
Αλλά όταν η Coco μπήκε στην διαδικασία τοκετού, συνειδητοποίησαν ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή.
Τα κουταβάκια της Coco είχαν μέγεθος ποντικιού όταν γεννήθηκαν, το μικρότερο μάλιστα ζύγιζε 56 γραμμάτια. Όταν γεννήθηκε και το πέμπτο κουταβάκι, η Dawn και ο Bill ανάσαναν ανακουφισμένοι. Άρχισαν γρήγορα να περιποιούνται την σκυλίτσα και τα κουταβάκια της για να νιώσουν άνετα. Αλλά τότε η Coco άρχισε να γεννάει… ξανά!
Ένα ένα συνέχισαν να βγαίνουν κι άλλα κουταβάκια. «Αυτό είναι απλά αδύνατο», σκέφτηκε ο Bill. «Πότε θα σταματήσει;» Δείτε στο βίντεο τι συνέβη όταν η Coco άρχισε να γεννά. Κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness δημιουργώντας μια ξεχωριστή κατηγορία για τα τσιουάουα!



Πηγή: newsone

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου