Ετικέτες

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Γέμισε ένα μπουκάλι σπρέι με οινόπνευμα και ψέκασε το κρεβάτι της. Μόλις μάθετε το γιατί, θα το κάνετε κι εσείς ! [Εικόνες-Βίντεο]

Το οινόπνευμα χρησιμοποιείται ως απολυμαντικό, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες χρήσεις που δεν γνωρίζαμε.

1. Απαλλαγείτε από κοριούς
Γεμίστε ένα μπουκάλι σπρέι με οινόπνευμα και ψεκάστε μαξιλάρια και στρώμα. Το οινόπνευμα θα τους σκοτώσει, αλλά μιας και οι κοριοί γεννούν αυγά είναι σημαντικό να το επαναλάβετε τακτικά.

2. Υποκατάστατο αποσμητικού σώματος

Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.
Αν ξεχάσατε το αποσμητικό σας, το οινόπνευμα μπορεί να το υποκαταστήσει, καθώς το αλκοόλ σκοτώνει τα μικρόβια που προκαλούν δυσωδία σώματος. Αλλά είναι για προσωρινή χρήση, καθώς η μακροχρόνια χρήση μπορεί να ερεθίσει το δέρμα.

3. Σπιτικές παγοκύστες
Το αλκοόλ δεν παγώνει στην κατάψυξη και είναι ένας πρακτικός τρόπος για να φτιάξετε παγοκύστες. Ρίξτε ένα μέρος οινόπνευμα και 2 μέρη νερό σε ένα πλαστικό σακουλάκι που κλείνει ερμητικά. Αφαιρέστε τον περιττό αέρα και βάλτε το στην κατάψυξη. Μια ώρα αργότερα είναι έτοιμο για χρήση. Μπορείτε το βάλετε πάνω σε τραυματισμούς ή για να κρατήσετε κρύο το φαγητό σας σε εκδρομές.

4. Σκοτώστε τις ψείρες
Γεμίστε ένα μπουκάλι σπρέι με αλκοόλ και προσθέστε μερικές σταγόνες έλαιο λεβάντας. Βγείτε έξω και ψεκάστε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Χρησιμοποιήστε μια λεπτή χτένα για να χτενίσετε τις νεκρές ψείρες και τα αυγά τους.

5. Καθαρίστε τα αυτιά σας
Πολλοί χρησιμοποιούν μπατονέτες για να καθαρίσουν τα αυτιά, αλλά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του εσωτερικού. Υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος για να τα καθαρίσετε: αναμείξτε λευκό ξίδι και οινόπνευμα σε ένα μικρό μπολάκι. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο μείγμα και ρίξτε μερικές σταγόνες μέσα στα αυτιά. Το κερί θα βγει μόνο του.

6. Αφαιρέστε βερνίκι νυχιών
Αν δεν έχετε ασετόν, μια εναλλακτική λύση είναι το οινόπνευμα. Μπορεί να χρειαστεί παραπάνω ώρα, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
7. Όχι άλλες τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα στο δέρμα
Αν οι τρίχες σας μεγαλώνουν προς τα μέσα, μετά την αποτρίχωση, περάστε με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με οινόπνευμα το δέρμα σας.

8. Καθαρίστε το δέρμα σας
Χάρη στις αντιφλεγμωνώδεις ιδιότητες του οινοπνεύματος, όχι μόνο απολυμαίνει τα σπυράκια, και αποτρέπει την εμφάνιση άλλων.

9. Έρπης
Το 85% των ανθρώπων είναι φορείς του έρπη, αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό θα έχουν τα συμπτώματα. Αν νιώσετε ότι θα βγάλετε έρπη, εφαρμόστε στα σημεία ισοπροπυλική αλκοόλη.

10. Απολυμαντικό χεριών
Αναμείξτε 100 γρ. τζελ αλόης, μισό κουταλάκι ισοπροπυλική αλκοόλη και μερικές σταγόνες έλαιο teatree και βάλτε το σε ένα μπουκαλάκι. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες.



Πηγή:newspolis

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου