Ετικέτες

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Όταν η διευθύντρια του Survivor φωτογραφιζόταν για το ελληνικό Playboy

Ασυμβίβαστη, το λιγότερο προοδευτική για μουσουλμάνα και τρομερά σέξι, η Εμινέ Γεσίρ είναι ένα πρόσωπο που είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία Playmate το 2011.
Το κορίτσι που ξεκίνησε απ' την Ξάνθη με στόχο μια καριέρα στο μόντελινγκ σήμερα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και τα λέει καθημερινά με τους παίκτες του Survivor.


Και αν αναρωτιέσαι τι κάνει εκεί η 28χρονη Ελληνοτουρκάλα, σε ενημερώνουμε ότι είναι διευθύντρια στην παραγωγή του ριάλιτι, που γυρίζεται σε διαφορετικές παραλίες του εξωτικού νησιού της Καραϊβικής.
Η όμορφη κοκκινομάλλα, που δεν φόρεσε ποτέ μαντίλα αποδεικνύοντας πως η θρησκεία της δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στα όνειρά της και πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του Playboy, κερδίζοντας τον τίτλο του Playgirl στα 23 της, είναι ανήσυχο πνεύμα από μικρή.



Αφού τελείωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ενώ ασχολήθηκε με τη μόδα για κάποιο καιρό, έχοντας στο βιογραφικό της μεταξύ άλλων και μια συνεργασία με την σχεδιάστρια Kathy Heyndels, η Εμινέ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στην Τουρκία ως ηθοποιός.


Ενώ βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη είδε την αγγελία του τούρκου παραγωγού του Survivor Ατσούν Ιλιτσαλί, που ζητούσε άτομα που να μιλάνε καλά τουρκικά και ελληνικά, και σκέφτηκε ότι ήταν καλή ευκαιρία. Και όντως ήταν για την Εμινέ που τώρα είναι τα μάτια και τα αφτιά του τούρκου παραγωγού στο νησί. Βρίσκεται ήδη εκεί περίπου δύο μήνες και συχνά ποστάρει φωτογραφίες στα social media.

Πηγή: askmen

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου