Ετικέτες

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Σκάδαλο! Διαρροή videos με προσωπικές στιγμές ζευγαριών

Ένας hacker φέρεται πως κατάφερε να παραβιάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν πίσω από το νυχτερινό κέντρο...
και στη συνέχεια να διαρρεύσει το επίμαχο "υλικό" σε δημοφιλείς σελίδες ψυχαγωγίας ενηλίκων.Τα βίντεο των ανυποψίαστων ζευγαριών έγιναν viral μέσω του Διαδικτύου και έχουν ήδη προβληθεί ένα εκατομμύριο φορές.
Συνολικά, τρία ζευγάρια ήταν τα θύματα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας πίσω από το νυχτερινό κέντρο Point στο Sunderland. Για κακή τους τύχη όμως, κάποιος κατάφερε να τη χακάρει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προχώρησε έπειτα και σε διέρρευση των βίντεο σε μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες ψυχαγωγίας ενηλίκων στον κόσμο.
Τα βίντεο έγιναν αμέσως τα πιο περιζήτητα στο Pornhub, συγκεντρώνοντας ήδη εκατομμύρια προβολές. Τα αποσπάσματα έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλή και οι θεατές έχουν κάνει πολλά σχόλια κάτω από τα βίντεο.
Δεν είναι γνωστό πώς οι hackers κατάφεραν να χακάρουν την κάμερες ή τους server της CCTV. Ο σύνδεσμος του βίντεο είναι από το 2015, άρα το hack θα πρέπει να είναι πολύ παλιά, ενώ η διαρροή έγινε τώρα. Οι φορείς των CCTV δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτουν τις εικόνες τω ανθρώπων που καταγράφουν και μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο μέχρι και £ 500.000 για κάτι τέτοιο, από το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: tro-ma-ktiko

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου