Ετικέτες

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Αυτό πρέπει να πόνεσε: Δείτε τι βρήκαν οι γιατροί στον πρwκtό ενός άντρα (PHOTO)

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν οι γιατροί στην Κόστα Ρίκα. Συγκεκριμένα, έβγαλαν από το παχύ έντερο ενός 55χρονου άνδρα, έναν κορμό φυτού. Του φυτού «yoca plan» που υπάρχει στην περιοχή. Το ακόμα πιο ακραίο στην όλη ιστορία, είναι ότι το συγκεκριμένο φυτό βρέθηκε εκει, καθως ο άντρας το χρησιμοποιούσε ως ερωτικό παιχνίδι. Μάλιστα το εν λόγω φυτό, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που σας παρουσιάζει το Athens...


Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν οι γιατροί στην Κόστα Ρίκα. Συγκεκριμένα, έβγαλαν από το παχύ έντερο ενός 55χρονου άνδρα, έναν κορμό φυτού. Του φυτού «yoca plan» που υπάρχει στην περιοχή.

Το ακόμα πιο ακραίο στην όλη ιστορία, είναι ότι το συγκεκριμένο φυτό βρέθηκε εκει, καθως ο άντρας το χρησιμοποιούσε ως ερωτικό παιχνίδι.
Μάλιστα το εν λόγω φυτό, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που σας παρουσιάζει το Athens Magazine, έχει το σχήμα πέους.

Μόλις ο άνθρωπος έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί προχώρησαν αμέσως σε χειρουργική επέμβαση αφού υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για μόλυνση.



Πηγή: dreamfm

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου